Victòria ajustada que manté invicte l'equip absolut de waterpolo - Club Natació Olot

Waterpolo

Victòria ajustada que manté invicte l'equip absolut de waterpolo

Partit trampa el que tenia l'equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot davant del Sant Adrià B, ja que l'equip barceloní només havia guanyat 1 dels 4 partits disputats fins ara a la lliga, però els resultats a casa eren totalment diferents dels que feia lluny de la seva piscina.

Matx totalment diferent dels anteriors el que va realitzar el conjunt de la Garrotxa, si en els anteriors partits destacàvem la defensa per sobre l'atac, en aquest no va ser el cas.

El primer quart ja va donar símptomes de la mala defensa que estava realitzant l'equip olotí, sense contundència a l'hora de marcar a pressió, deixant que els locals moguessin la pilota amb fluïdesa i deixant molts espais als seus millors llançadors. Això va provocar l'empat al marcador 3-3 després dels primers 8 minuts.

El segon període encara va ser pitjor, un parcial de 4-1 quan faltaven 3 minuts per arribar a la mitja part va fer posar la por al cos als olotins, tot per culpa d'errors infantils i de concentració que feien arribar als jugadors del Sant Adrià B amb molta facilitat i sols davant de porteria. Però la reacció Olotina no es va fer esperar, després d'uns temps mort, els de la Garrotxa van realitzar un parcial de 0-3 en tan sols 3 minuts (els millors minuts del partit), posant així l'empat 7-7 a la mitja part.

La tercera part va ser diferent, l'Olot es va posar les piles en defensa i només va rebre un gol en tota la part, això i que amb atac seguien inspirats en els llançaments exteriors, va donar avantatge als olotins al final del tercer període 8-9.

Però la defensa que va realitzar l'equip a la tercera part, es va esfumar a l'últim quart, una altra vegada tornaven les badades defensives, els nervis i les faltes de concentració. Tot i que els de la Garrotxa van anar sempre per davant al marcador, sobretot gràcies a bons llançaments des de fora i accions des de la boia o doble boia, no aconseguien marxar al marcador. Quan faltava un minut per acabar el partit, el resultat era de 13-13. Gràcies a un gol de home de més quan faltaven 28 segons l'equip olotí es va poder emportar la victòria.

No podem estar contents pel partit, sobretot en defensa, si volem intentar estar al capdavant de la classificació no podem rebre 13 gols en un partit, per altra banda, fer 14 gols fora de casa és complicat. Cal reflexionar, seguir treballant i intentar de cara als pròxims partits no cometre més errades que ens puguin fer perdre el partit. Tot i això l'equip segueix invicte, 5 partits disputats, 5 victòries.

Pel Club Natació Olot van jugar: Simón Fusté, Alex Lopez, David Roura, Marc Reyes, Arnau Casadevall (4), Arnau Abel (4), Fran Luque, Nil Rodeja, Daniel Puerto, Martí Boix, Adrià Molina (1), Marc Coma (5) i Pol Reyes.

Parcials: 3-3 4-4 1-2 5-5. Resultat final: 13-14.