Waterpolo

Bon partit de l'equip absolut de waterpolo davant un potent CN Mataró B

L'equip absolut, rep la vista del potent Centre de Natació Mataró, per disputar la cinquena jornada de la lliga Catalana de segona divisió, el resultat final va ser de 12 – 9 per l'equip garrotxí, i els parcials de cada quart foren 2 – 3, 4 – 4, 3 – 1 i 3 – 1.
Una treballada victòria que es va fonamentar un una gran defensa, una porteria molt bona, sortides al contra atac quan es podia i un treball estàtic eficient.
L'equip olotí va jugar amb, Biel Segura, Arnau Casadevall (2), Jan Ibern (4), Marc Duran (1), Jordi Rubio, Marc Coma (2), Fran Luque, Nil Rodeja (2), Joan ventilà (1), Daniel Puerto, Martí Boix i David Roura.
Com reflecteix el marcador en cada període, va ser un matx molt igualat, on les defenses eren molt intenses i als atacs els i costava generar perill, així s'arriba a la mitja part amb un mínim avantatge per als visitants 6 – 7, comença el tercer quart amb el mateix joc intens dels dos equips però un gol del Mataró posava un avantatge de dos gols, a partir d'aquí reacció Olotina amb un parcial de 3 – 0 en els darrers cinc minuts que posava amb avantatge als locals que van sentenciar al darrer quart.