Derrota de l'absolut de waterpolo davant el CN Banyoles - Club Natació Olot

Waterpolo

Derrota de l'absolut de waterpolo davant el CN Banyoles

S'inicia la segona fase de la lliga Catalana de waterpolo, amb un enfrontament provincial, entre el segon i el tercer classificat de la lliga regulat, el CN Olot i el CN Banyoles en un derbi emocionant i d'una intensitat alta, el resulta fina va ser de 8 – 10 per a els del Pla de l'Estany,i els parcials de cada quart va ser, 2 – 3, 2 – 0, 4 – 3 i 0 - 4
Per a l'equip local van jugar, Biel Segura, Marc Reyes, Arnau Casadevall, Marc Duran, Adrià Molina, Marc Coma, Fran Luque, Nil Rodeja, Joan Ventolà, i David Roura.
Partit emocionant en el qual les defenses superaven els atacs, fruit d'una intensitat molt alta per part dels dos equips, mentre els Olotins feien pressió a l'home i el boia marcat per davant, intentant robar la pilota i intentant tallar la ratlla de passada, els Banyolins, defensaven pressió per zona 1,2 i ajudes per 3 i 5, intentant també tallar la ratlla de passada.
Fruit d'aquestes defenses, el marcador sempre va anar ajustat, amb un o dos gols amunt o avall per als dos equips, no mes en el darrer quart, va ser on es va trencar la balança a favors dels visitants amb un encert molt millor a l'hora de fer gols.