L'absolut de waterpolo finalitza el campionat en un meritori 3r lloc - Club Natació Olot

Waterpolo

L'absolut de waterpolo finalitza el campionat en un meritori 3r lloc

Darrer partit de la temporada per l'equip absolut de waterpolo del CNO a la piscina del Club Natació Igualada, on els d'Olot s'enfrontaven a l'equip local, el resultat va ser de 15 -11 i els parcials de cada quart van ser, 4 – 2, 4 – 4, 2 – 2 i 5 - 3.
Partit que va començar molt ajustat, i només l'encert en els xuts de llarga distància donaven un avantatge en el primer període de dos gols, el segon i tercer quart s'ajusten les marques i acaben en empat per arribar al darrer quart amb un 10 – 8 que deixava el matx per decidir, un cop més, el gran encert en els xuts de llarga distància tornen a donar la victòria en el parcial i en el resultat final.
Bona campanya de l'equip absolut del CNO que aconsegueix un meritori 3r lloc a la classificació final en el campionat.
Van jugar i anotar, Biel Segura, Marc Reyes, Arnau Casadevall, Iulian Ghica, Marc Coma, Fran Luque, Nil Rodeja, Joan Ventolà, Daniel Puerto, David Roura.