Els absoluts de waterpolo tampoc poden contra el Montjuïc B en el partit de tornada - Club Natació Olot

Waterpolo

Els absoluts de waterpolo tampoc poden contra el Montjuïc B en el partit de tornada

Aquest dissabte 25 de maig l’equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot va disputar el partit de tornada davant el Club Natació Montjuïc B, i va mostrar una actitud molt diferent respecte al partit del cap de setmana passat, aconseguint un bon joc en alguns moments. Però això no va ser suficient davant un equip que va aconseguir anotar 9 de 13 superioritats numèriques, una xifra realment alta si es vol intentar guanyar un partit.

Els de la Garrotxa no van fer un mal partit amb atac, aconseguint forçar 5 penals des de la boia i anotant  gols de llançaments exteriors, però no va ser suficient per doblegar un Montjuïc, que es va sentir còmode durant el partit i va manar pràcticament sempre al marcador. Pel que fa la defensa, els locals els van faltar braços per bloquejar els llançaments, així com un pèl més de contundència defensiva. Tot i això l’Olot no es va rendir mai, i fins i tot va aconseguir empatar el partit a 9 gols quan faltava només un període per jugar. Però el Montjuïc va seguir anotant gràcies a les seves superioritats i això va acabar d’enfonsar els locals.

L’equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot ja només li queden dos partits per tancar la temporada, ambdós davant la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), un equip amb experiència, que de ben segur portarà al límit els partits que jugaran els dos equips.

Per l’Olot van jugar: Simon Fusté, Alex Lopez (1), Marc Duran, Arnau Casadevall (1), David Roura, Arnau Abel (5), Fran Luque, Nil Rodeja (1), Joan Ventolà, Adrià Molina, Marc Alabau i Marc Coma (3).

Parcials:2-3, 2-3, 5-3 i 2-6. Resultat final 11-15.