Remuntada de l'equip absolut de waterpolo - Club Natació Olot

Waterpolo

Remuntada de l'equip absolut de waterpolo

Important victòria de l’equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot després de dues derrotes consecutives. Aquesta passat dissabte 23 de febrer el CN Olot va aconseguir guanyar a un Sant Adrià B molt combatiu. 

L’objectiu de l’equip olotí, a part d’aconseguir guanyar el partit, era millorar la seva defensa, i així va ser, ja que es va veure un equip més sòlid que en els partits anteriors, i sobretot més solidari. Una millora que els farà agafar confiança de cara als següents partits on s’ho juguin tot.

Pel que fa l’atac, els de la garrotxa van aconseguir anotar gols de tots colors: des de llançaments exteriors, des de la boia, amb superioritat numèrica, des del punt de penal... aquest equip quan vol té molts recursos, però els ha d’explotar.

El cap de setmana que ve els olotins jugaran a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. Es preveu un partit dur on només s’hi valdrà la victòria, i on el CN Olot ha de seguir creixent per tal d’arribar en les millors condicions possibles als enfrontaments davant dels rivals directes per l’ascens.

Per l’Olot van jugar: Simon Fusté, Ferran Planella, Marc Reyes, Adrià Molina (1), Marc Duran (1), Jordi Rubio, David Roura (1), Arnau Abel (4), Nil Rodeja (1), Joan Ventolà, Marc Alabau (1), Fran Luque (1) i Marc Coma (3).

Parcials: 3-2, 2-2, 3-2 i 5-3. Resultat final: 13-9.