Waterpolo

Victòria del CNO contra un gran rival

Partit important el que tenia l'equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot aquest cap de setmana. Els olotins van jugar davant del Club Natació Montjuïc B, que és un rival directe per estar a les posicions de dalt.

El partit va estar molt igualat, sobretot les dues primeres parts, on els garrotxins volien portar el ritme del partit, però el rival no els hi va posar gens fàcil. La bona defensa de l'equip de Barcelona va complicar molt les coses als locals que no trobaven la manera de resoldre les jugades amb claredat. Tot i això, l'equip Olotí no estava fent un mal partit, sobretot en defensa on es va veure un equip més sòlid que en els altres partits. D'aquesta manera, arribàvem amb empat al marcador a la meitat del partit 4-4, tot per decidir!

La tercera part va marcar la diferència, un parcial de 3-0 a favor dels olotins amb molt bon joc tant amb atac -on l'equip va trobar llançaments més clars-, com en defensa -tapant be els espais i donant molta seguretat-, va fer que l'equip de waterpolo del Club Natació Olot marqués el 7-4 al final de la tercera part, i el Montjuïc es va veure superat i no va poder reaccionar.

Durant l'últim període l'Olot es va mantenir, fins i tot va augmentar la diferència de gols respecte al rival, controlant en tot moment el partit i no deixant que l'equip de Barcelona s'acostés al marcador. El resultat final va ser de 10-6.

Fins ara, tres partits i tres victòries situen a l'absolut de waterpolo del CN Olot al capdavant de la classificació. Cal seguir treballant per mantenir-se aquí dalt!

Per l'Olot van jugar: Simon Fusté, Alex Lòpez, Marc Duran (1), Arnau Casadevall (1), David Roura, Arnau Abel (3), Fran Luque, Nil Rodeja (3), Joan Ventolà, Daniel Puerto, Martí Boix i Marc Coma (2).

Parcials: 2-2, 2-2, 3-0, 3-2.