El waterpolo olotí segueix a bon ritme tot i la derrota dels absoluts davant el líder de grup - Club Natació Olot

Waterpolo

Dissabte 4/3/2017
CN Olot - CN Badia cadet

Els cadets del CN Olot guanyen al CN Badia i mantenen el lideratge en la liiga

L'equip cadet del Club Natació Olot va rebre la visita del CN Badia en la 5a jornada de la lliga Catalana dels llocs 15 al 22, guanyant els d'Olot per 11 a 3, i mantenint el lideratge de la classificació, els parcials de cada quart van ser, 4 – 1, 4 – 1, 1 – 0 i 2 – 1.
L'equip garrotxí va estar format per Biel Segura, Marc Tarrús, Joel González, Arnau Casadevall, Marc Alabau, Marc Coma, Ivan Aguilera, Joan Coma, Jordi Rubio, Iulian Ghica, Biel Vila, Gullim Currius, i Aleix Naspleda.
Matx sense cap problema pels d'Olot molt superiors a l'equip contrari, solucionant el partit en els dos primers períodes.
Defensa de pressió per zona 4,5, mentre zona 3 feia pressió amb ajuda a la boia, i 1, 2 feia una zona dinàmica molt productiva, amb aquesta defensa i sortides al contra atac es liquida a la mitja part amb un 8 a 2, a partir d'aquí, juguen infantils convocats juntament amb els companys cadets, l'entrenador del CN Olot aprofita per provar situacions de defensa entre línies i sortides al contra atac i també jugades predeterminades en atac estàtic.
Segons l'entrenador de l'equip olotí, cal seguir millorant el joc col·lectiu ofensiu i les superioritats numèriques per poder assolir un nivell òptim de waterpolo.
El pròxim Dissabte els d'Olot reben un vell conegut de la primera fase, el CN Minorisa, amb l'objectiu clar de sumar dos punts més i apropar-se a l'objectiu final, estar al cap de munt de la classificació.

CN Olot - WP Universitat Autònoma de Barcelona

Els absoluts d'Olot cauen davant el líder del grup

Dissabte 4 de març l'equip absolut del CN Olot, va rebre a la seva piscina el líder de la categoria, el Club Waterpolo Universitat Autònoma de Barcelona que no va donar cap opció als garrotxins de poder donar la sorpresa, els de Barcelona es van imposar per un clar 5 a 11, els parcials de cada quart van ser, 2 – 4, 1 – 5, 1 – 1, i 1 – 1, l'equip local va estar format per, Biel Segura, Marc Reyes, Jan Ibern, Arnau Casadevall, Marc Pujolar, Marc Coma, Joan Ventolà, Daniel Puerto, Quico Ruiz i Pol Reyes
Els universitaris, van sortir endollats, amb ganes de sentenciar el matx ràpidament, però es van trobar amb l'oposició d'un equip molt ben situat en defensa estàtica, i només amb els contra atacs podien descol·locar a l'equip local, al primer quart van aguantar l'envestida visitant amb un 2 a 4, el segon quart van desestabilitzar a l'equip Olotí posant el marcador a la mitja part amb un 3 a 9 molt favorable als líders, la segona part del partit es va igualar molt, arribant els dos quarts a la seva fi amb un empat a un gol, per deixar el marcador final amb el 5 a 11.
L'equip Olotí va saber defensar-se bé en estàtic, i només va rebre gols en contra atac o en inferioritat numèrica, fet que parla molt positivament d'aquest equip, als d'Olot els cal reforçar la transició atac defensa, i d'inferioritat numèrica, en atac encara són massa previsibles, s'ha de seguir treballant aspectes ofensius, i la superioritat numèrica.
Ara, als del CN Olot els resten 3 partits, CN Igualada que és el tercer classificat, CN Banyoles, quart classificat i darrer partit de la lliga regular que es jugarà a Barcelona contra el Picornell, però tot això sense oblidar el principal objectiu, gaudir del waterpolo i millorar dia a dia.

Diumenge 5/3/2017
CN Olot - CW Sant Adrià

Contundent victòria dels infantils de l'Olot davant el CW Sant Adrià

Amb un emotiu gest, l'equip infantil de waterpolo del CN Olot al complert va donar suport al seu company d'equip l'Alek Caldelas per la lesió soferta al campionat de Catalunya de natació del passat cap de setmana .
Els d'Olot van imposar al club natació sant Adrià del Besòs, per un clar 14 – 2 els parcials de cada quart van estar, 3 – 0, 0 – 0, 3 – 0, 2 – 1, 5 – 1 i 2 – 0
L'equip va sortir molt concentrat, amb una bona defensa pressionant i sortides al contra atac que descol·loquen als contraris fruit d'això van acabar el primer quart 3 a 0, mentre el segon quart van baixar d'intensitat i sense poder contraatacar s'estavellaven una i un altre cop a la defensa rival, es juga el tercer període amb el mateix plantejament i s'arriba a la mitja part amb un important avantatge de 6 a 0, els darrers tres quarts, van jugar igual que els anteriors i van acabar de sentenciar el partit amb un 8 – 2 i tancar el matx amb un 14 – 2
Pel CN Olot van jugar, Ferran Planella, Xesco Rebollo, Marc Artero, Aleix Naspleda, Eric Arrabal, Gerad Currius, Eloi Luque, Sergi Babiano i Aniol Arbat.