El waterpolo olotí torna a fer un triplet - Club Natació Olot

Waterpolo

El waterpolo olotí torna a fer un triplet

Important victòria dels cadets de waterpolo del CN Olot davant un potent CN Sant Feliu de Llobregat

Olot, 4 de febrer d e2017
CN Olot - CN Sant Feliu de Llobregat cadet.

L'equip cadet de waterpolo del CN Olot s'enfrontava aquest dissabte al Club Natació Sant Feliu de Llobregat en la tercera jornada de la lliga Catalana en la seva segona fase, els de la Garrotxa van obtenir un important triomf davant un rival directe per la classificació final.

Amb aquest triomf els cadets d'Olot es posen al capdavant de la classificació d'aquesta segona fase en què lluiten del lloc 15 al 22.
El resultat final va ser de 10 a 6 i els parcials de cada període foren els següents, 4 – 1, 0 – 2, 3 – 2 i 3 – 1. Van jugar, Biel Segura, Marc Tarrús, Joel González, Arnau Casadevall, Marc Alabau, Marc Coma, Eloi Luque, Joan Coma, Iulian Ghica, Biel Vila, Jordi Rubio i Alek Caldelas.
Partit disputat de tu a tu, entre dos bons equips, amb defenses molt consistents i sortides al contra atac ben estructurades per part dels dos equips, i un atac posicional a millorar per part dels locals, amb aquesta adinàmica va haver-hi un quart per cada equip, arribant a la mitja part del matx amb un 4 – 3 que reflectia el viscut fins al moment en el partit, i que deixava les espases en tot el damunt de la taula per resoldre el partit.
Tercer període amb el mateix guió 3 – 2 i 7 – 5 de general, iniciaven el darrer quart amb un important avantatge, que van saber ampliar els garrotxins amb un 3 – 1 aprofitant les seves oportunitats per acabar d'eixamplar el marcador final
El pròxim dissabte, un altre os dur per mastegar pels del CN Olot, el Montjuïc, a les 13.30 hores, us hi esperem a tots omplint les grades de la piscina del CN Olot per donar-hi color i ànims a l'equip.

Derbi gironí de waterpolo absolut a la piscina del WP Anglès amb ajustat triomf visitant
Anglès, dissabte 4 de febrer de 2017
WP Anglès - CN Olot absolut.

Derbi mogut a la piscina del Club Waterpolo Anglès, amb victòria per al club natació Olot per la mínima, 10 – 11 amb els següents parcials, 3 – 3, 1 – 1, 2 – 4 i 4 – 3.
Partit molt travat, amb mal arbitratge, en el que l'equip garrotxí es va saber adaptar millor, amb una defensa molt ordenada, amb una pressió molt forta als dos jugadors Claus de l'equip local i amb moltes ajudes a la boia, sortides al contra atac ordenats, i un atac estàtic, en moments molt ben estructurats i d'altres molt precipitats.
Cal destacar que tot i la manca d'efectius claus per als visitants per exclusions de jugadors experimentats, els joves de l'equip van saber jugar i només en els darrers dos minuts l'equip d'Olot va perdre la concentració permetent la reacció als locals que d'un 5 – 8 es va passar a un 10 – 11, al final encara van donar opció de l'empat als locals, però la fortuna es va aliar amb els Olotins que van guanyar el matx
L'expedició del CN Olot va ser formada per Biel Segura, Marc reyes, Arnau Casadevall, Marc Pujolar, Marc Coma, Jordi Rubio, Iulian Gicha, Joan Ventolà, Daniel Puerto, Quico Ruiz, Eric Soaz i Pol Reyes.

Inici de la segona fase amb victòria pels infantils del CN Olot de waterpolo davant el CN Poblenou
Olot, 5 de febrer de 2017
CN Olot - CN Poble Nou infantil.

Inici de la segona fase de la lliga Catalana, a la piscina del CN Olot davant un combatiu Club Natació Poble Nou, amb un treballat triomf pels d'Olot amb resultat final de 10 a 4, els parcials de cada quart van ser, 1 – 1, 2 – 1, 3 – 1 , 1 – 0, 1 – 1, i 2 – 0

A l'equip Olotí van jugar, Ferran Planella, Xesco Rebollo, Marc Artero, Aleix Naspleda, Eric Arrabal, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Alek Caldelas, Sergi Babiano, i Aniol Arbat.
Partit molt igualat on els de la Garrotxa, van sortir al matx molt concentrats fent una defensa pressionant a l'home, amb falta al contrari amb pilota i ajuda a la boia, amb unes sortides al contraatac ben estructurades, i un atac posicional en estàtic amb un rendiment fluix i de tant en tant es realitzaven a la perfecció les jugades predeterminades.
Cal destacar la millora obtinguda pels infantils del CN Olot, sobretot en els aspectes del joc més difícils que són els de construcció (contraatac, atac posicional i superioritat numèrica).