Cap de setmana mogut pel waterpolo de casa

Els absoluts es queden sense jugar per manca d'efectius de l'equip visitant
28/05/2017
CN Olot - CN Sant Adrià absolut (suspès)

Els absoluts de waterpolo del club, encetaven l'eliminatòria per als llocs 7 i 8 de la segona Catalana a la piscina de casa, rebien el Club Natació Sant Adrià de Besòs, el matx no es va poder disputar perquè l'equip visitant no tenien suficients jugadors per iniciar el partit

Els convocats pel CN Olot per disputar el matx van ser, Biel Segura, Marc Reyes, Jan Ibern, Arnau Casadevall, Marc Coma, Jordi Rubio, Iulian Ghica, Daniel Puerto, Francesc Ruiz, Pol Reyes
Tot plegat, un enrenou que no es va poder solucionar, es va fer un mini partit amistós, on els locals van estar fora del matx a causa de tots els esdeveniments.
Ara dissabte vinent, els d'Olot viatgen a Barcelona, a la piscina del Poble Nou per disputar el partit de tornada.

Els infantils guanyen a la complicada piscina del CN Martorell
29/05/2017
CN Martorell 8 - CN Olot infantil 9

Últim partit de lliga a la difícil piscina del Club Natació Martorell, s'enfrontaven l'equip local davant els garrotxins, els Olotins va obtenir la victòria per la mínima 8 – 9, els parcials de cada període van ser, 2 – 1, 2 – 1, 1 – 2, 0 – 0, 1 – 2 i 2 – 3
Van jugar, Ferran Planella, Xesco Rebollo, Alek Caldelas, Aleix Naspleda, Eric Arrabal, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Marc Artero, Sergi Babiano i Aniol Arbat, Aleix Naspleda. El matx va ser molt intens pel que es jugaven els dos equips, eren respectivament el 4t i el 3r classificat, i el que guanyava, obtenia estar pel damunt de l'altre a la classificació final, es va començar amb domini local pressionant molt bé i robant la pilota als Olotins, per seguidament sortir a la contra, això els i va donar el primer avantatge al marcador a la fi del primer quart, el segon període, va ser d'un domini aclaparador del Martorell que posava una escletxa al marcador 4 – 2, a partir d'aquí, canvi de decoració, els Olotins molt més intensos i posats al matx van arrancar el primer triomf parcial al tercer quart, el quart període va ser d'empat, els dos darrers, de domini altern, amb més encert visitant que va donar la victòria final.
Ara el diumenge 18 de Juny, els d'Olot estan convocats al provincial a Banyoles per tancar la temporada de competició.

29/05/2017

El mateix diumenge es jugava a la piscina del GEIEG però a les 12.30 hores el partit absolut de la selecció de Girona davant el Séte Natation Francès, amb la participació del jugador Olotí Daniel Puerto i el porter Biel Segura, resultat final de 20 – 13 per la selecció de Girona, també hi van participar exwaterpolistes Olotins, tots ells jugadors d'equips de categoria nacional.