Waterpolo

Dues victòries i una derrota per al waterpolo olotí

Contundent derrota de l'equip cadet en la seva visita a Barcelona

Dissabte 27 de gener de 2018

L'equip cadet de waterpolo del CNO Olot es va desplaçar fins a Barcelona per a disputar el segon matx de la segona fase del Campionat de Catalunya cadet, en aquesta ocasió s'enfrontava l'amfitrió, el Club Natació Montjuïc "A", amb una clara derrota de l'equip d'Olot per 25 – 4, els parcials de cada quart van ser, 4 – 1, 6 – 2, 2 – 0, i 7 – 1.
L'equip local, candidat a guanyar la lliga d'aquest grup, es va mostrar molt superior a l'equip garrotxí, fent una defensa pressionant tapant les línies de passada i sortint en ràpids contraatacs que els olotins no van poder parar en tot el partit i per això, es va donar un marcador tan ampli.
Cal millorar les transicions d'atac defensa per no rebre aquests gols fàcils, i saber jugar amb el crono electrònic.
L'expedició olotina va estar formada per: F. Planella, M. Artero, J. Gonzalez, A. Naspleda, M. Alabau, G. Currius, E. luque, G. Rial, X. rebollo, S. Babiano, B. Vila, A. Arbat.

 

 

L'absolut de waterpolo guanya sense dificultats al CW Figueres

Dissabte 27 de gener de 2018

L'equip absolut de waterpolo del CN Olot obté una nova victòria a casa davant el Club Waterpolo Figueres, en un derbi fluixet per la diferència dels dos equips, el resultat final va ser de 15 – 2 i els parcials de cada quart van ser 4 – 0, 4 – 0, 4 – 2 i 3 – 0
Amb una bona defensa pressionat per la zona 3, 4 i 5 i una zonal dinàmica 1 i 2 i unes sortides al contraatac per zona 1 sobretot, més aprofitar un percentatge alt de superioritats numèriques, va haver-hi prou per tirar endavant aquest derbi.
Per l'equip local van jugar: Biel Segura, Arnau Casadevall, Jan Ibern, Marc Duran, Adrià Molina, Marc Coma, Fran Luque, Joan Ventolà, Daniel Puerto, Martí Boix, David Roura, Pol Reyes.

A partir del 09 de febrer, els d'Olot viuran el seu particular "Tourmalet" jugant davant els potents Mataró "B", U.A.B., Igualada, Banyoles i Picornell.

 

 

Contundent victòria dels juvenils davant el CW Sant Adrià

Diumenge 28 de gener de 2018

L'equip juvenil del CN Olot va guanyar al CW Sant Adrià per 14-3 en un partit on els locals van sortir defensant amb una bona pressió i l'equip visitant només va poder aguantar el ritme el primer quart. Al segon quart i amb un parcial de 8-2, l'equip local va deixar el partit decidit i va afrontar els dos últims quarts amb tranquil·litat al marcador i podent fer rodar la banqueta donant minuts a tots els jugadors.
Destacar la presència de jugadors cadets i un infantil en la convocatòria. Jugadors que de mica en mica, han d'anar tenint protagonisme i minuts en aquest equip.
Parcials: 2-0 / 8-2 / 3-0 / 1-1.

Van jugar i anotar pel CN Olot: P. Reyes, M. Tarrús (2), J. González (1), A. Casadevall (5), M. Alabau, M. Coma, I. Aguilera (1), J. Coma (2), J. Rubio (2), G. Ghica, G. Currius, È. Soaz (1), F. Planella.