Waterpolo

Intens cap de setmana pel waterpolo del CN Olot

Joranada de seguiment del waterpolo infantil

Aquest dissabte, 25/11/17 i a la piscina del GEIEG de Sant Ponç, s'ha realitzat la primera concentració de waterpolistes de la província de Girona, en categories benjamí i infantil, en la que han participat nois/ies de Figueres, Anglès, Girona, Banyoles i Olot.
Per part del CN Olot ha pres part en Ferran Planella de categoria infantil, realitzant un bon entrenament dirigit pels tècnics de la Federació Catalana de Natació Svilen Piralkov, Carla Fargas i Alex Oses.
A estat de les 09.00 a les 11.30 hores, treballant moviments tècnics, peses i per acabar, en un matx, una bona experiència que pròximament es repetirà. 

 

 

L'equip cadet del CN Olot, perd a casa davant el Club Natació Granollers per resultat final de 4 – 6, els parcials de cada quart han estat, 1 – 2, 1 – 3, 1 – 1, i 1 – 0, en un molt bon matx, jugat de tu a tu pels dos equips, les defenses en tot moment s'han imposat als atacs, i el joc dels dos equips ha estat molt vistos, mentre els del Vallès treballaven a pressing amb el boia marcat per davant i sortien al contra atac, els de la Garrotxa han plantejat una defensa mixta zona dinàmica per 1 i 2 i pressió a posicions 4,5, i posició 3 variava depenent de l'atacant que tenia davant, i intentant jugar al contra atac. Al final durant els últims dos minuts i mig els locals han passat a fer una pressió a tot el camp per poder robar la pilota i intentar ajustar el marcador.

Pel CN Olot han jugat, Ferran Planella, Marc Artero, Aniol Arbat, Aleix Naspleda, Marc Alabau, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Elek Caldelas, Sergi Babiano, Biel Vila, Èric Arrabal, i Xesco Rebollo.

 

 

L'equip absolut, rep la vista del Club Natació Igualada, per disputar la setena jornada de la lliga Catalana de segona divisió, el resultat final va ser de 8 - 4 per l'equip garrotxí, i els parcials de cada quart foren 2 – 1, 3 – 2, 2 – 1 i 1 - 0.
L'equip Olotí va jugar amb, Biel Segura, Marc Reyes, Jan Ibern , Marc Duran, Adrià Molina, Marc Coma, Fran Luque, Nil Rodeja, Joan ventilà, Daniel Puerto, Martí Boix i David Roura.
Tal com mostren els parcials de cada període, va ser un matx molt igualat, dominant les defenses a l'atac, i que no mes els petits detalls el van decantar del costat de l'equip garrotxí.
Els locals van fer una zona des de posició tres per tancar el seu boia que és l'ànima de l'equip, i es va aconseguir l'objectiu de desconnectar de l'atac al jugador, mentre en atac els Olotins jugaven les seves opcions.