Waterpolo

Dues importants victòries pel waterpolo olotí

L'equip cadet del Club Natació Olot, rep la vista del GEIEG, en el partit de tornada on es juguen més que dos punts en aquest matx, és l'orgull de guanyar el derbi, i quedar un per sobre de l'altra en la classificació final. Per aconseguir això els de la Garrotxa necessitaven guanyar per tres o més gols i el resultat final va ser de 10 – 7, els parcials de cada quart van estar, 1 – 2, 3 – 1, 3 – 2 i 3 – 2
Per l'equip olotí van jugar, F. Planella, M. Artero, J. González, A. Naspleda, M. Alabau, G. Currius, E. Luque, G. Rial, A. Caldelas, S. Babiano, A. Arbat, i E. Arrbal.
Dos equips que es coneixen molt, amb unes defenses intenses i dos bons baluards a les porteries, aquest derbi no va defraudar, mes per la seva intensitat i emoció que pel joc ofensiu dels dos equips.
Els olotins van començar defensant a pressing per zona 2, 3, 4 i zona dinàmica per 1 i 2, en veure que l'equip rival els superava es va canviar a pressió a tots els jugadors i el boia marcant per davant, a partir d'aquí, van començar a treure el profit esperat.
L'equip olotí va defensar bé, però ha de millorar i molt en els aspectes transició ofensiva i joc col·lectiu en estàtic, però en aquest cas van aconseguir l'objectiu final guanyar per més de dos gols i treu-re als contraris en la classificació final.

 

 

 

L'equip absolut de waterpolo del CN Olot obté una victòria a casa davant el Club Waterpolo Sant Adrià "B", el resultat final va ser 12 – 3 per als garrotxins, els parcials de cada període foren els següents, 4 – 0, 4 – 1, 2 – 1 i 2 – 1
Amb aquest merescut triomf, l'equip olotí tanca l'any a la part alta de la classificació amb 9 partits jugats, 6 guanyats i 3 perduts, i amb 12 punts.
El matx es va decidir en els dos primers quarts, on l'equip local va prémer l'accelerador, defensant molt bé, fent pressió a l'home en la zona 3, 4, 5, mentre que per zona 1,2 es va fer una zona dinàmica que dificultava poder jugar amb el boia als visitants i tancant als seus dos xutadors es va obtenir l'objectiu d'obstaculitzar el seu atac.
Així mateix, en atac es va jugar amb serenor i a poc a poc es va anar eixamplant el marcador fins a arribar a la mitja part amb un 8 – 1 pràcticament definitiu. A partir d'aquí els locals es van dedicar a guardar la renda per esgotar el temps dels dos darrers quarts i sumar dos punts més.
Per l'equip Olotí van jugar Biel Segura, Marc Reyes, Jan Ibern, Marc Duran, Arnau Casadevall , Marc Coma, Fran Luque, Nil Rodeja, Joan Ventolà, Daniel Puerto, Adrià Molina, i David Roura.