Dissabte 18/02/2017
CN L'Hospitalet - CN Olot cadet.

7-16

Aquest dissabte l'equip cadet de waterpolo del CN Olot va viatjar fins a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat per disputar un nova jornada de la lliga Catalana, l'expedició olotina va estar formada per Biel Segura, Marc Tarrús, Joel González, Arnau Casadevall, Marc Alabau, Joan Coma, Ivan Aguilera, Jordi Rubio, Iulian Ghica, i Marc Coma

Al finalitzar el matx, El resultat final va ser de 7 – 16, i els parcials de cada quart van ser, 0 – 5, 1 – 3, 3 – 5, i 3 - 3
Els de la Garrotxa van sortir a sentenciar el partit des d'un bon començament, cosa que van aconseguir, amb una defensa estàtica de pressió a l'home per zona 4, 5, mentre la zona 3 treballava a pressing amb ajuda al boia depenent d'on estava la pilota, i per 1, 2 es feia una zona dinàmica molt intensa, amb aquesta defensa molt ben estructurada i les sortides al contraatac molt ben definides, i acabant amb unes bones superioritats numèriques van assolir un avantatge molt còmode per acabar d'assentar a l'equip, a partir d'aquí, control absolut del partit, amb un treball defensiu molt bo, i un atac estàtic molt ben col·locat.
A millorar pels d'Olot, les preses en atac, quant s'està guanyant, s'ha de saber jugar amb el crono, i posar en cada moment el ritme que més interessa a l'equip.
La propera jornada serà el 4 de març, on els CN Olot rebrà a casa a les 13.30 h la visita del Club Natació Badia.

Dissabte 18/2/2017
Badia del Vallès - CN Olot infantil.

12-7

Els infantils del waterpolo del CN Olot viatgen fins a Badia del Vallès per disputar la tercera jornada de la Lliga Catalana en la seva segona fase, el resultat final va ser de 12 – 7, per als locals, els parcials de cada període van ser, 0 – 1, 5 – 1, 2 – 2, 2 – 0, 1 – 2, i 2 – 1
Per l'equip olotí van jugar Ferran Planella, Xesco Rebollo, Marc Artero, Aleix Naspleda, Eric Arrabal, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Alek Caldelas, Sergi Babiano, i Aniol Arbat.
El matx va estar molt igualat en tots els seus parcials a excepció del segon, on l'equip del Vallès va saber sentenciar el partit, van començar molt concentrats i molt ben estructurats en defensa i intentant sortir al contraatac, en atac posicional també molt ben col·locats, fruit d'això acaba el primer quart amb una mínima avantatge visitant, arriba el fatídic segon període pels d'Olot, on no va haver-hi una bona defensa, ni atac, totalment descentrats i superats pel rival, A partir d'aquí, es torna a veure igualtat tant en el joc com al marcador fins a la fi del partit.
Segons l'entrenador de l'Olot, cal millorar i treballar per començar i acabar concentrats al 100%, per no tenir errades com el viscut en la segona part d'aquest partit, als infantils dels CN Olot ja els hi ha passat dos cops i s'ha de millorar.