Waterpolo

Cap de setmana intens pel waterpolo olotí

Banyoles, 17/11/2017
GEIEG - CN Olot cadet

L'equip cadet del CN Olot, es va desplaçar aquest divendres a la piscina del CN Banyoles per disputar el derbi de la categoria, el resultat va ser de 8 – 6 per als locals i els parcials de cada quart van ser, 2 – 0, 2 – 3, 3 – 2 i 1 – 1.
Tal com demostren els quatre parcials, el matx es va decidir en el primer on els garrotxins va tenir molt mala sort de cara a porteria, a partir d'aquí igualtat absoluta per arribar a la fi del matx.

L'expedició la van formar, Ferran Planella, Marc Artero, Aniol Arbat, Aleix Naspleda, Marc Alabau, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Alek Caldelas, Sergi Babiano, Biel Vila, Eric Arrabal, i Xesco Rebollo.

Manresa, 18/11/2017
CN Minorisa B - CN Olot cadet

Dissabte, l'equip cadet va tornar a viatjar, aquest cop cap a Manresa per a enfrontar-se al Club Natació Minorisa "B", el resultat va ser de 5 – 14 per als garrotxins, amb els següents parcials, 3 – 5, 1 – 0, 0 – 3 i 1 – 6.
Partit molt fàcil per als d'Olot que van tenir dominat el matx des del començament fins a la fi del partit, fent una defensa pressionat i sortint al contra atac.

L'expedició la van formar, Ferran Planella, Marc Artero, Aniol Arbat, Aleix Naspleda, Gerard Currius, Eloi Luque, Guillem Rial, Alek Caldelas, Sergi Babiano, Biel Vila, Eric Arrabal, i Xesco Rebollo.

Sabadell, 19/11/2017
UAB - CN Olot absolut

Desplaçament a Sabadell dels absoluts per a enfrontar-se a la Universitat Autònoma de Barcelona, en partit de la cinquena jornada, amb derrota olotina per 8 – 4 els parcials de cada quart van ser, 2 – 2, 2 – 0, 2 – 2 i 2 – 0.
Partit molt igualat, on les defenses superaven als atacs, i no mes el millor encert dels locals a l'hora de foradar la porteria els i va donar la victòria, començament esperançador per als visitants que en dos contra atacs es posen 0 – 2 però que poden igualar els universitaris amb encert en dues superioritats numèriques, seguidament un segon quart de domini en el marcador local perseguís l'igualtat, tercer període idèntic al primer i comencem el darrer quart amb opcions, que es trenquen amb un gol local que certifica el triomf.

L'equip Olotí va jugar amb, Biel segura, marc Reyes, Jan Ibern, marc Duran, Marc Pujolar, Marc Coma, Fran Luque, Nil Rodeja, Joan Ventolà, Daniel Puerto i David Roura.

Olot, 19/11/2017
CN Olot - CN l'Hospitalet juvenil

L'equip juvenil del CN Olot va guanyar a la seva piscina al CN l'Hospitalet per un resultat final de 10-3.
Els locals van començar endollats al partit i en finalitzar el primer quart ja guanyaven per 4-1. Amb una defensa forta, una bona actuació del porter i aprofitant ocasions a davant, el segon quart va ser una continuació del primer i es va arribar al descans amb un resultat contundent de 7-2.
A partir d'aquí, els locals van continuar lluitant, jugant amb intensitat i controlant el marcador i van arribar al final del partit amb 10-3. Tot i el resultat, tant locals com visitants no van estar massa encertats en les superioritats numèriques, molt importants per guanyar un partit de waterpolo.
La pròxima setmana els olotins s'enfrontaran al CN Catalunya, un dels equips capdavanters de la lliga.

Van jugar i anotar pel CN Olot: È. Soaz, M. Tarrús (1), A. Casadevall (2), M. Alabau, M. Coma (2), I. Aguilera (3) , J. Coma, J. Rubio (1), I. Ghica (1), G. Currius.