Cap de setmana molt profitós pel waterpolo del CN Olot

Diumenge 18/06/2017
CN Banyoles

Els infantils del CNO campions del Provincial i de la Copa Girona de waterpolo.

Aquest Diumenge i a les instal·lacions del Club Natació Banyoles, els infantils del CNO van guanyar el Campionat Provincial infantil i la copa Girona de waterpolo.

Amb la participació del Sète Francès, el GEIEG, el Banyoles, l'Anglès/Figuers, i els Olotins, es va iniciar al matí en un format tots contra tots en dues parts de 7 minuts correguts, aquí els de la Garrotxa es van mostrar superiors a tots els seus rivals i es van classificar per disputar la final a la tarda davant el GEIEG

Els Francesos, juntament amb combinat Anglès/Figueres i Banyoles van fer un triangular de tots contra tots per definir els llocs tercer al cinquè.

Seguidament, es va disputar la final, on l'equip Olotí va tornar a demostrar que van ser el millor equip assolint novament la victòria i proclamar-se campions.

Defensant els colors de l'Olot van jugar, Ferran Planella, Xesco Rebollo, Gerard Currius, Eloi Luque, Marc Artero, Sergi Babiano, Eric Arrabal, Guillem Rial, Aniol Arbat i Aleix Naspleda.

Amb aquest campionat tanquen la temporada competitiva 16/17, només els resta acabar els entrenaments finals, on el 28 i 29 de juny rebran la visita del Sète Francès, que estaran d'estada per terres garrotxines.

De divendres 16 a diumenge 18 de juny de 2017
CN Montjuïc

Els cadets del CNO participen en el Torneig Marea Verde i aconsegueixen la 4a posició.

Van participar-hi, Biel Segura, Joan Coma, Joel González, Arnau Casadevall, Marc Alabau, Marc Coma, Marc Tarrús, Jordi Rubio, Iulian Ghica, Guillem Rial, Eloi Luque, i Gerard Currius.

20 equips d'arreu de l'estat van prendre part en aquest campionat, amb la victòria final del Centre Natació Mataró.

Es van fer 4 grups de 5 equips jugant tots contra tots en dues parts de 15 minuts, els primers classificats jugaven de l'1 al 4 i així successivament.

Els Olotins van guanyar el seu grup i es van topar a les semis amb el Mataró, perdent per 9 – 6, al partit pel tercer i quart lloc van perdre davant el Molins de Rei a la loteria dels penals.

L'equip va anar clarament de menys a més, i només el campió va ser superior als Olotins, mentre que el matx pel tercer i quart lloc va ser molt disputat i només les errades en els llançaments de penals els van fer conformar-se amb el 4t lloc final.