Cap de setmana irregular pel waterpolo del CN Olot - Club Natació Olot

Waterpolo

Cap de setmana irregular pel waterpolo del CN Olot

L'equip cadet del Club Natació Olot va viatjar aquest dissabte fins a Barcelona, concretament a les instal·lacions del Club Natació Montjuïc, per enfrontar-se a l'equip local, el resultat final va ser de 7 – 6 per l'equip de la muntanya màgica, els parcials de cada període van ser, 1 – 0, 1 – 1, 4 – 2 i 1 – 3
Per l'expedició olotina van jugar, F. Planella, M. Artero, J. González, A. Naspleda, M. Alabau, G. Currius, E. Luque, G. Rial, A. Caldelas, S. Babiano, A. Arbat, i E. Arrabal.
El matx va tenir molta emoció fins a la fi, mentre l'equip local feia una defensa zonal per posicions 1, 2 i una pressió per zona 3, 4, 5, els olotins pressionaven a l'home amb ajudes dinàmiques de posició 1, fruit d'aquests plantejaments tàctics dels entrenadors es va donar una igualtat només trencada per un minso 1 – 0 en el primer quart, durant el segon període va haver-hi la mateixa decoració amb un empat a 1 que portava a un 2 – 1 a la mitja part per als locals. En el tercer quart l'equip garrotxí va cometre unes errades defensives que els va porta a perdre per 4 – 2 i posar un perillós 6 – 3, ja en el darrer període, l'equip visitant canvià amb un defensa pressionat i el boia marcat per davant que els donà oxigen i els va permetre posar-se dintre del matx un altre cop situant-se a un sol gol i amb opcions d'igualar el matx, es va provar fins a la fi i no va poder ser, perdent per la mínima davant el segon classificat.

L'equip absolut del CN Olot, obté una merescuda victòria a la piscina del difícil Picornell, per un resultat final d'11 – 15, els parcials de cada quart van estar, 2 – 4, 4 – 2, 2 – 5 i 3 – 4.
Partit amb alternatives, després d'un primer quart dominat pels visitants, en el segon es gira la truita i resta dominat pels locals per arribar a la meitat del matx amb un 6 – 6 al marcador, a partir d'aquí, els olotins es posen a dominar el matx i no donen més opcions als contraris.
Els de la garrotxa amb un partit seriós en defensa i efectiu en atac, sumen dos punts molt importants.
Per l'equip olotí van jugar, Biel Segura, Marc Reyes, Jan Ibern, Marc Duran, Arnau Casadevall , Marc Coma, Fran Luque, Nil Rodeja, Joan Ventolà, Daniel Puerto, Adrià Molina, i David Roura.