El Club Natació Olot aconsegueix una contundent victòria davant del waterpolo UAB - Club Natació Olot

Waterpolo

El Club Natació Olot aconsegueix una contundent victòria davant del waterpolo UAB

Sortida difícil la que tenia l'equip de waterpolo del Club Natació Olot, que jugava contra l'equip amb més experiència de la categoria. Tot i aquest factor, l'Olot va sortir a guanyar el partit des del primer minut, realitzant una primera part molt intensa i posant el resultat d'1-2 al marcador al final del primer període. Els garrotxins tenien clar quins eren els punts forts de l'equip rival i els va minimitzar a la perfecció durant tot el partit.

Al llarg del segon quart, l'Olot va seguir amb un alt ritme de joc, fent patir físicament a l'equip barceloní, això i que de cara a porteria els olotins van estar més encertats, va fer que el marcador a la meitat del partit fos de 2-5 a favor dels de la Garrotxa.

Durant el tercer període la dinàmica va canviar, les ganes de remuntar dels locals i que els olotins no van estar tan contundents defensivament com en les parts anteriors, van fer que es veies un parcial amb molts gols, 4 pels locals i 4 pels visitants. Quan faltaven 8 minuts per acabar el partit, el resultat era de 6-9.

L'última part, va seguir la mateixa tònica que les dues primeres, els olotins molt intensos i molt posats al partit, no van deixar que l'UAB s'acostés al marcador en cap moment, al contrari, el van ampliar fent un gran últim període. El resultat final va ser de 7-11.

Gran partit dels de la Garrotxa que la setmana vinent tornen a viatjar a Barcelona, a casa del waterpolo CE Picornell. Partit exigent que obligarà als olotins a seguir amb la mateixa intensitat i actitud si volen aconseguir la victòria.

 

Parcials del partit: 1-2 / 1-3 / 4-4 / 1-2 Resultat final: 7-11

Pel Club Natació Olot van jugar: Pol Reyes, Adrià Molina (1), Joel Gonzàlez (2), Marc Alabau (1), Joan Ventolà (1), Arnau Abel (4), Arnau Casadevall (2), Fran Luque, Daniel Puerto, David Roura, Jordi Rubio, Marc Duran.