Retorn a la competició dels equips de waterpolo del CN Olot, amb victòria de l’absolut B i empat de l’absolut A - Club Natació Olot

Waterpolo

La secció de waterpolo va estar de celebració aquest passat cap de setmana, ja que va suposar el retorn a les competicions, des de l’aturada del mes d’octubre a causa de les afectacions de la pandèmia. La jornada es va disputar tota durant el dissabte 20 de març, en què l’absolut A i B van jugar els seus corresponents partits.

El primer a disputar el seu matx, i amb victòria, va ser el CN Olot (absolut B), que es va desplaçar fins a Tarragona per jugar contra el CN Tàrraco. El partit va ser molt intens, ja que els jugadors de Ferran Serra van sortir molt compromesos sabent que havien de fer un gran esforç si volien treure algun resultat positiu de la seva visita a Tarragona. I així va ser, els olotins van jugar un gran partit acabant l'última part realitzant un recital ofensiu i remuntant un partit que tenien perdut al final del tercer període on el resultat era de 7-5 a favor dels tarragonins.

CN Tàrraco vs. CN Olot (absolut B)

Parcials: 3-3, 2-2, 2-0 i 2-5. Resultat final: 9-10

Per l'Olot van jugar:

• Ferran Planella, Gerard Currius, Marc Alabau (5), Joel González, Adrià Hinojosa, Marc Pujolar, Iulian Razvan, Eloy Luque, Gerard Ruscada (1), Abdel el Ouarik i Martí Boix (4).

Una mica més tard, a les set de la tarda, va ser el torn del CN Olot (absolut A), que va rebre a casa al CN Sallent. Primer partit després de molts mesos el que es va viure a les instal·lacions del CN Olot, on els olotins no van poder passar de l'empat davant un CN Sallent molt intens i combatiu.

Els de la garrotxa van començar el partit una mica adormits, tant en atac com en defensa i això va propinar 1-3 al marcador després del primer quart. Tot i això, els jugadors de Jan Ibern no van abaixar els braços en cap moment, tot i anar sempre a remolc al marcador. La part negativa va ser la defensa, en què els de la Garrotxa no van jugar un bon partit i va fer molt complicat poder marxar amb la victòria, després d’encaixar un tota de 15 gols.

Quan faltava un minut i mig pel final del partit, el resultat era 13-15 i els olotins van poder empatar deixant així un millor regust de boca. Cal estar tranquils i pensar que era el primer partit després de mesos, en què els jugadors encara estan lluny de la seva millor versió física. De mica en mica l’equip s’ha d’anar retrobant amb el bon joc i ser conscients que la part defensiva serà imprescindible si es volen aconseguir els objectius.

El pròxim cap de setmana tocarà visitar les instal·lacions del CE Picornell a Barcelona. Un partit important després de l'empat de la primera jornada.