Resultats dels partits de waterpolo del cap de setmana 13/14/ABRIL/2024: El primer equip de waterpolo li tocarà remuntar un 10-8 en contra del partit d’anada de la fase de play-off a casa el pròxim dissabte - Club Natació Olot

Waterpolo

Resultats dels partits de waterpolo del cap de setmana 13/14/ABRIL/2024: El primer equip de waterpolo li tocarà remuntar un 10-8 en contra del partit d’anada de la fase de play-off a casa el pròxim dissabte

Derrota del primer equip absolut en el partit d’anada fora de cada del play-off de la fase de descens de la Primera Divisió Catalana de waterpolo contra el CN Igualada per 10-8. Partit molt ajustat, en què els rivals van començar molt fort i van sorprendre els olotins deixant un parcial de 6-2. A partir d'aquí, el CN Olot va reaccionar i es va posar 8-8 quan faltaven pocs minuts pel final del partit, però amb dos xuts quan faltaven pocs segons, els d'Igualada van decantar a favor seu l'anada de l'eliminatòria. Aquest pròxim dissabte a les set de la tarda tocarà remuntar per aconseguir la permanència a la Primera Divisió. Necessitem omplir la grada per donar suport a l'equip, us esperem!

Per altra banda, els equips combinats amb la participació del CN Olot van aconseguir els següents resultats: Derrota del combinat aleví (CN Olot/GEiEG/CW Figueres/CW Anglès) davant del CN Montjuïc per 9-19.

Continuem endavant i jugant!
 

PRIMERA DIVISIÓ CATALANA

CN Igualada vs. CN Olot absolut
Parcials: 6-2, 1-3, 1-1 i 2-2 Resultat final: 10-8
Estadístiques oficials FCN

Pel Club Natació Olot van jugar: Ferran Planella, Abel Carrillo (2), Adrià molina (2), Nil Franch (1), Pol Bassa (1), Martí Miñana, Joan Ventolà, Arnau Abel (2), Martí Boix i David Roura.
 

EQUIPS COMBINATS

CN Olot combinat aleví vs. CN Montjuïc
Resultat final:  9-19 

 

17 d’abril de 2024