Dissabte 14 de maig arriba el primer partit de waterpolo del play-off d’ascens a Segona Divisió Nacional - Club Natació Olot

Waterpolo

Dissabte 14 de maig arriba el primer partit de waterpolo del play-off d’ascens a Segona Divisió Nacional

Aquest dissabte 14 de maig a les 13.30 h no us perdeu el partit d’anada a casa de la fase de play-off d’ascens a Segona Divisió Nacional del CN Olot (absolut A). Els nois de Jan Ibern juguen el primer dels dos partits dins del triangular del grup B1, contra el Waterpolo Chicalana i el CW Eridu y Curtin. Partit molt important, en què és especialment rellevant i decisiu poder aconseguir el millor resultat possible per encarrilar l’eliminatòria i aconseguir estar un pas més a prop de ser equip de Segona Divisió Nacional.

Des del Club i els integrants de la secció de waterpolo volem fer una crida a tothom per omplir les grades i animar a l’equip en una jornada tan important com aquesta. És el moment clau d’una temporada exemplar, en què s’han assolit sobradament els objectius de l’equip, i es pot arribar a fer novament història. A més, el partit es podrà seguir en directe per la plataforma de l’esport català ESPORT+, des de www.esportplus.tv, si en sou subscriptors o compreu el partit. Comptem amb tots vosaltres, som-hi, CN Olot!

14/MAIG FASE PLAY-OFF SEGONA DIVISIÓ NACIONAL (Grup B1)
Piscina del Club Natació Olot (entrada gratuïta) a les 13.30 h
 
  • CN Olot (absolut A) vs. Waterpolo Chiclana

 

9 de maig de 2022