Sergi Colomer i Biel Segura són els nous fitxatges de luxe de l’equip absolut de waterpolo per a la nova temporada 2020-2021 - Club Natació Olot

Waterpolo

Sergi Colomer i Biel Segura són els nous fitxatges de luxe de l’equip absolut de waterpolo per a la nova temporada 2020-2021

La nova temporada de l’equip absolut de waterpolo comença amb noves cares. Sergi Colomer (jugador) i Biel Segura (porter) arriben després de diversos anys jugant a la Divisió d’honor, a la màxima categoria estatal, són els nous fitxatges per reforçar el primer equip. Els dos són cares conegudes al Club, ja que havien jugat anteriorment a casa i ara tornen per afrontar nous reptes i aportar la seva experiència fora de la Garrotxa.

L’objectiu aquesta nova temporada és poder aconseguir lluitar per les primeres places i entrar a la promoció d’ascens a Primera divisió catalana, la categoria més alta en l’àmbit català. Els nous reforços són una gran notícia en una temporada atípica afectada per la COVID-19 i que serà diferent a les anteriors, però que s’afronta amb determinació.

  • Sergi Colomer (Olot, 1996).Torna per cobrir l’atac de l’equip. Ha jugat diverses temporades al CN Barcelona, al CN Sant Feliu i darrerament al CN Catalunya, participant a la Lliga regular i aconseguit l’ascens a la divisió d’honor.
  • Biel Segura (Olot, 2001).Arriba per reforçar la porteria del primer equip del Club Natació Olot. Ha jugat dues temporades a l’equip sènior masculí del CN Terrassa, participant a la Supercopa d’Espanya, la Copa del Rei, Copa Catalana, Champions League i quedant subcampió de la Lliga regular de la Divisió d’honor 2018-2019.

 

 

29 de setembre de 2020