Derrota contundent del CN Olot B contra el segon classificat de la Lliga - Club Natació Olot

Waterpolo

Derrota contundent del CN Olot B contra el segon classificat de la Lliga

Dura derrota de l'equip absolut B del Club Natació Olot contra l’Hospitalet B, equip que ocupa la tercera posició de la lliga. L’objectiu era recuperar les sensacions perdudes en l’últim partit on l’equip va acabar l’encontre una mica desanimat pel joc i pel resultat.

Va ser així, ja que el partit va començar amb un 0-4 a favor dels olotins. El partit semblava que anava bé, però de mica en mica els de l'Hospitalet van anar retallant la diferència però mai es van posar per davant en el marcador. El partit a la mitja part continuava de cara pels olotins amb un marcador de 4-6. En el tercer període els locals van aconseguir retallar una miqueta més fins a deixar un 8-9 favorable als d'Olot a falta d'un quart per jugar. Malauradament, alguns gols encaixats per falta de concentració i errors en les jugades d'home de més que vam tenir, van fer que el quart se l'emportés l'equip local per 4-1 i d'aquesta manera s'emportés el partit per un resultat final d'11-9- Una llàstima, ja que l'equip va fer un dels seus millors partits i marxar sense cap punt havent lluitat el partit, deixa un mal regust.

El CN Olot va posar molt difícil les coses a un equip que a hores d'ara està segon classificat. Això demostra que si s'entrena i es juga amb concentració, es pot guanyar a qui sigui. Per tant, no queda altra que entrenar i seguir lluitant perquè aquesta segona volta sigui molt millor pel que fa al joc i resultats.

Parcials: 0-4 / 4-2 / 3-2 / 4-1    Resultat final: 11-9

Van jugar i anotar pel Club Natació Olot B: F. Planella, J. González (1), A. Casadevall (2), M. Pujolar, M. Alabau (1), A. Hinojosa, J. Rubio (1), I. Ghica, A. Murillo (4), G. Currius.