El Club Natació Olot de waterpolo s’emporta el derbi gironí amb el GEiEG - Club Natació Olot

Waterpolo

El Club Natació Olot de waterpolo s’emporta el derbi gironí amb el GEiEG

Victòria del Club Natació Olot en el derbi gironí que es va disputar aquest cap de setmana a casa del GEiEG de Girona. Partit amb moltes fases el que va realitzar el primer equip absolut de waterpolo del CN Olot, una primera complicada, on tot l'equip va començar lent i realitzant errors defensius que costaven de veure durant aquesta temporada. Per contra, els olotins van mostrar moltes virtuts en atac, marxant al contraatac, fent mal des de la doble boia o realitzant bons llançaments exteriors.


El segon quart va ser completament diferent, els de La Garrotxa van mostrar la seva superioritat, realitzant una defensa molt més contundent i seguint amb diferents recursos en atac que els va fer agafar una renda de 4 gols a la meitat del matx. El resultat era de 5-9 a falta de mig partit per disputar. Els dos últims períodes van tornar a ser igual que el primer, un Olot desconnectat defensivament que posava moltes facilitats al rival, però que en cap cas va deixar que els gironins s'apropessin al marcador. El partit és un toc d'atenció pels olotins, que saben que no es poden relaxar. Tot i això, l'equip ja pensa en la setmana vinent, amb un partit que sembla complicat davant un acabat d'ascendir que tan sols a perdut un partit, el Club Natació Poble Nou B.

Resultats parcials: 4/4, 1/5, 3/2 i 3/4. Resultat final 11-15.
Pel Club Natació Olot van jugar: Ferran Planella, Jordi Rubio, Marc Duran (4) Arnau Casadevall (5), Adrià Molina (1), Nil Rodeja (3), Fran Luque, Joan Ventolà, Daniel Puerto, Marc Alabau (1), David Roura (1) i Pol Reyes.