El CN Olot s'emporta el derbi gironí amb la victòria davant del GEiEG - Club Natació Olot

Waterpolo

El CN Olot s'emporta el derbi gironí amb la victòria davant del GEiEG

Últim partit de la primera volta pel primer equip de waterpolo del CN Olot que va acabar l'any de la millor manera possible: guanyant el derbi gironí davant el GEIEG per 7-14. Els de la Garrotxa van començar el primer període bastant incòmodes, sobretot en atac on no acabaven de sentir-se a gust i trobant poc el joc interior. Al segon període, però, tot va canviar i els nois de Jan Ibern es van espavilar per realitzar un parcial de 2-6 que va començar a posar diferencies al marcador.

A partir d'aquí el partit no es va complicar gaire més, ja que els olotins van controlar en tot moment el marcador fins a arribar al marcador final de 7-14. Partit amb ofici que suma 2 punts més a la classificació i primera volta finalitzada amb un balanç de 6 victòries i tan sols una derrota. Aquestes setmanes l'equip podrà descansar i preparar la segona volta que promet ser molt interessant i en què tot encara està per definir!

 

GEiEG vs. CN Olot absolut
Parcials: 2-2, 2-6, 1-2 i 2-4 Resultat final: 7-14


Pel Club Natació van jugar: Pol Reyes, Joan Ventolà, Marc Duran (2), Arnau Casadevall (3), Adrià Molina (2), Nil Franch, Fran Luque, Joel Gonzàlez, Gerard Reixach (2), Arnau Abel (3), Marc Alabau (1) i David Roura (1).

 

20 de desembre de 2022