El CN Olot absolut rep una derrota dura i inesperada fora de casa - Club Natació Olot

Waterpolo

El CN Olot absolut rep una derrota dura i inesperada fora de casa

Dura derrota la que va patri dissabte passat l'equip olotí davant del penúltim classificat, la Fundació Creu Groga de Calella de Mar. Partit molt dolent tant amb atac com en defensa, i el que més greu va saber, l'equip no va transmetre una actitud de voler tirar el partit endavant en cap moment. Les dues primeres parts del partit van ser molt dolentes, probablement les pitjors de tota la temporada, l'equip en la part defensiva era molt tou i anaven amb molta menys intensitat que l'equip local, això va fer que el resultat a la mitja part fos de 8-3 a favor dels calellencs.

El tercer període l'equip sí que és cert que va reaccionar i va fer un pas endavant realitzant un molt bon parcial d'1-4 a favor que posava una mica la por al cos als locals, quan faltaven 8 minuts per acabar el partit el resultat era de 9-7, malgrat no estar jugant del tot bé. A l'última part, però, el somni de poder remuntar el partit es va esvair, es va lluitar, però a vegades amb això no és suficient. L'equip va estar malament en línies generals, però sobretot en l'aspecte mental, on es veien jugadors bloquejats i sense idees. Cal fer un reset, jugar l'últim partit de la lliga regular, on si es guanya s'aconseguiria la segona posició i descansar per tornar millor pels play-offs finals, on es jugaran anar al campionat d'Espanya de 3a divisió.
 

Parcials: 4-3, 4-0, 1-4 i 3-2. Resultat final: 12-9.

Pel Club Natació Olot van jugar: Ferran Planella, Marc Duran (1), Arnau Casadevall (2), Adrià Molina, Nil Franch, Sergi Colomer (3), Fran Luque, Joan Ventolà, Marc Alabau, David Roura, Arnau Abel (3) i Joel González.


Per altra banda, dissabte també van jugar els combinats alevins i cadets. Per part dels més petits, els alevins, van fer un molt bon partit guanyant 11-9 davant del CW Sant Adrià, i continuen sense perdre cap partit en aquesta segona fase. Mentre que el combinat cadet va perdre davant d'un rival molt millor com el GEiEG per un contundent 2-26. Toca continuar treballant per millorar partit a partit!

 

13 de març de 2023