Els equips absoluts de waterpolo del CN Olot tornen a competir amb la represa de la lliga - Club Natació Olot

Waterpolo

Els equips absoluts de waterpolo del CN Olot tornen a competir amb la represa de la lliga

Els equips absoluts de waterpolo del Club Natació Olot estan de celebració, ja que des d’aquest cap de setmana tornen a la competició amb la represa de la lliga.

Ha passat mig any des de l’últim partit dels equips de la secció de waterpolo, el mes d’octubre, amb el que es donava inici a la present temporada 2020-2021. La mala situació de la pandèmia durant la tardor va fer que la federació i els organitzadors es veiessin obligats a cancel·lar temporalment la competició.

Durant aquesta aturada els equips del CN Olot no han parat d’entrenar amb intensitat, tant a dins com a fora de l’aigua. Ha estat un treball de resistència, ja que no se sabia amb certesa quan es podria tornar a fer rodar la pilota a les piscines, però la determinació i ganes de treballar de valent de tots els equips ho han fet possible.

 

Com ha estat el dia a dia sense la competició?

Jan Ibern (director tècnic i 1r entrenador de waterpolo): Els entrenaments ens han ajudat a desconnectar de tota la situació de la pandèmia, més que buscar sessions d’alta intensitat. No se sabia quan es podria entrenar i hem buscat amb l’equip poder trobar un espai per poder fer pinya per quan es tornés a competir

Com veus el nivell dels equips després d’aquests mesos?

JI: Hi havia molta incertesa sobre si podríem tornar a començar a jugar. Tot i això, hem canviat la mentalitat per posar-nos les piles i anar cada dia a més. Potser costarà trobar el to físic aquest cap de setmana amb la represa de la competició, però hi estem treballant.

Quins objectius us plantegeu amb aquesta represa?

JI: El millor objectiu és poder tornar a gaudir de l'esport, que pràcticament fa un any que no ho podem fer. A partir d'aquí, els resultats podran acompanyar o no. Amb l'absolut A ens agradaria poder aconseguir l'ascens de categoria i amb l'absolut B ens agradaria competir al màxim possible: continuar entrenant i jugar tots els partits que puguem. Si ho fem d'aquesta manera, crec que tot anirà venint per si mateix.
 

Amb les noves mesures anunciades aquests darrers dies, els jugadors dels equips absoluts de waterpolo del CN Olot (l’equip juvenil encara haurà d’esperar) poden tornar a gaudir de la competició amb la represa d’aquestes.

  • La primera cita serà a casa amb el CN Olot absolut A contra el CN Sallent i fora de casa amb la visita del CN Olot absolut B contra el CN Tàrraco.

No els falten ganes per fer-ho el millor possible i sabem que donaran el millor de si mateixos per competir i oferir un bon joc. Molts ànims i endavant, us ho mereixeu.

16 de març de 2021