El primer equip de waterpolo aconsegueix una victòria patida en una piscina complicada contra el CW Sant Adrià - Club Natació Olot

Waterpolo

El primer equip de waterpolo aconsegueix una victòria patida en una piscina complicada contra el CW Sant Adrià

Segon partit de la segona volta de la temporada 2023-2023, amb una segona victòria, i les dues lluny de la piscina de les Tries. El començament del nou any ha estat molt bo, però toca continuar treballant per aconseguir jugar la promoció d'ascens. El passat dissabte els de la Garrotxa van sortir conscienciats a la piscina del CW Sant Adrià tenint molt clar que aquell seria un partit clau per mantenir viva la lluita pel primer lloc amb el CN Manresa. Tot i això, el CW Sant Adrià és un equip potent que no va posar les coses gens fàcils als olotins, que després d'empatar el primer període, van aconseguir posar una mica de diferència al marcador fent un molt bon segon quart.

Les dues últimes parts va ser de bojos, els olotins desconnectaven i tornaven a connectar molt sovint i això feia que no acabessin de tancar el partit. Al final es va arribar patint als últims dos minuts de joc, però els nois de Jan Ibern van poder endur-se la victòria cap a casa per continuar sumant a la lliga. Aquest pròxim cap de setmana no hi ha partit, però ja té posat al cap el dia 4 de febrer a les 18.30 h a casa, amb el partit clau de la temporada davant del CN Manresa. Els olotins han de guanyar aquest duel si volen poder optar a la primera posició comproun cop vist vat l'alt nivell que els manresans estan assolint. Esperem que la grada estigui plena per donar suport a l'equip!

Parcials: 2-2, 1-3, 2-1 i 3-4 Resultat final: 8-10

Pel Club Natació Olot van jugar: Simón Fusté, Joan Ventolà, Marc Duran (1), Arnau Casadevall (2), Adrià Molina, Nil Franch (1), Fran Luque, Joel González, Arnau Abel (2), Gerard Reixach (3), Marc Alabau (1) i David Roura

 

Per altra banda, durant el cap de setmana també va jugar el combinat aleví que va aconseguir la victòria per 16-1 davant l’altra combinat gironí entre el CW Anglès i CW Figueres. En un partit que van dominar de principi a fi, enhorabona a tothom!

 

23 de gener de 2023