Jornada amb victòria del CN Olot (absolut B) a la piscina del CW Garraf - Club Natació Olot

Waterpolo

Jornada amb victòria del CN Olot (absolut B) a la piscina del CW Garraf

La victòria del CN Olot (absolut B) fora de casa va ser l’únic partit que es va disputar en la present jornada de la secció de waterpolo el passat cap de setmana. L’equip de Ferran Serra va enfrontar al CW Garraf a fora de casa i, tot i que el començament del partit no va ser el millor, es van poder imposar amb contundència al seu rival al final del partit.

La maquinària va funcionar a la perfecció després que els quarts van anar passant, ja que l'equip va sortit una mica relaxat al comenáment i el CW Garraf va anar per davant una estona. Però l'equip va saber actuar amb superioritat al cap de poc, obtenint un còmode 3-16 a favor dels olotins, que els continua deixant en una meritòria tercera posició a la lliga. Partit molt sòlid del CN Olot (absolut B), en què van poder provar noves idees en el partit i també es va donar oportunitat de jugar a altres membres de l'equip que els podia faltar continuïtat. Continuem sumant, equip!

 

CW Garraf vs. CN Olot (absolut B)

Resultat final: 3-16

Pel Club Natació Olot van jugar: Ferran Planella, Joel González (3), Arnau Casadeval (4), Marc Pujolar (1), Gerard Ruscada (2), Gerard Martí (2), Abdel-Jalil el Ouarik, Joan Ventolà, Marc Alabau (4) i Gerard Currius.

 

29 de novembre de 2021