El Club Natació Olot B s’emporta un derbi emocionant davant del CW Anglès - Club Natació Olot

Waterpolo

El Club Natació Olot B s’emporta un derbi emocionant davant del CW Anglès

Derbi gironí durant la segona jornada de lliga en la qual els olotins visitaven la piscina dels seus veïns, el CW Anglès,amb un partit emocionant fins als últims segons finals. L'equip olotí va començar a jugar a remolc i durant els dos primers quarts va anar sempre per darrere en el marcador. Els olotins van tenir moltes ocasions en atac, desaprofitades per manca d'encert, de precisió en els últims instants o per bones intervencions del seu porter. Defensivament estaven fent una bona defensa a pressió, tot i això els de la Selva van marcar en bons llançaments exteriors i van provocar i materialitzar dos penals amb èxit.

Malgrat posar-se 6-3 en el tercer quart, els d'Olot van començar a remuntar el partit i van aconseguir acabar el quart amb empat a 8. Quedava un parcial i el partit estava completament obert. L'últim quart va començar molt bé pels de casa que amb 4 minuts es van posar 8-12 i semblava que poc abans de finalitzar el partit, aquest estava sentenciat. No obstant això, l'Anglès no es va donar per vençut i va aconseguir atac rere atac, anar reduint la diferència fins a situar-se a un gol quan faltaven 8 segons. Aquest cop sí els olotins van esgotar la possessió i el partit va finalitzar 11-12 a favor del CN Olot.

Parcials del partit: 2-1 / 3-2 / 3-5 / 3-4 Resultat final: 11-12

Pel Club Natació Olot B van jugar: F. Planella, M. Reyes (2), M. Tarrús, A. Casadevall (1), M. Pujolar (1), M. Coma (1), A. Hinojosa (1), J. Coma, M. Alabau (4), I. Ghica, A. Murillo (2), J. González,  G. Currius