El segon equip de waterpolo assegura el subcampionat de la Tercera Divisió Catalana - Club Natació Olot

Waterpolo

El segon equip de waterpolo va anar aquest passat cap de setmana a jugar l’últim partit de la Tercera Divisió Catalana a la piscina del CN Tàrraco. Els nois de Jan Ibern van disputar el partit, amb la segona posició a la lliga assegurada, contra un molt bon rival.

Durant el començament del partit, l’equip va sortir molt bé a l’aigua, ja que van aconseguir un parcial de 0-5 a favor. A partir d’aquí, l’equip va afluixar una mica, fet que ho va aprofitar el rival per marcar per guanyar el segon i quart parcial, per 6-3 i 4-0. Tot i això, els olotins van saber-se imposar al penúltim quart, amb un parcial 1-5, deixant la feina feta per aconseguir els 2 punts i acabar la temporada com subcampions de la Tercera Lliga Catalana.

Jan Ibern, entrenador del segon equip, vol donar l’enhorabona a tots els jugadors per la gran temporada feta. Aquesta ha estat la millor des del retorn de l’Absolut B, ara fa tres anys. Ara toca descansar per planificar la nova temporada. En res hi haurà el play-off d’ascens del primer equip i ara toca anar tots a una per animar-lo.