L’absolut A de waterpolo suma la seva tercera jornada seguida sumant a la Primera Divisió Catalana - Club Natació Olot

Waterpolo

L’absolut A de waterpolo suma la seva tercera jornada seguida sumant a la Primera Divisió Catalana

Tercer partit consecutiu jugant a fora de casa i tercer partit on se segueix sumant amb una altra victòria. El primer equip absolut de Jan Ibern visitava la piscina del CN Sallent, equip que de moment no ha pogut aconseguir cap punt, però que l'equip havia de superar per aconseguir obtenir els dos punts.

L'inici del matx no va ser el millor per part dels olotins, que es van veure superats per un Sallent més ambiciós i amb una marxa molt més intensa en el seu joc. Els de la garrotxa van estar molt poc encertats de cara a porteria, fallant ocasions molt clares, mentre que la part defensiva tampoc era millor, provocant que el rival els superés de dos gols després del primer quart. El segon període, però, va ser totalment diferent, ja que va ser el millor dels olotins durant el partit. Els de Jan Ibern van deixar la porteria a zero i van remuntar el partit arribant a la mitja part amb un petit avantatge de 3 a 4. De mica en mica s'anaven entonant, sobretot en atac.

Les dues últimes parts van ser molt semblants, amb un Olot que no s'acabava de trobar còmode dins l'aigua i que no tancava el partit, ja que a darrere li feien gols molt fàcilment. En cap moment va perillar la victòria, però el joc que es va mostrar no és el que l'equip pot donar. Aquest pròxim cap de setmana arriba un partit clau per saber si aquest Olot està preparat per poder lluitar per algun objectiu més ambiciós que la permanència.

 

CN Sallent vs. CN Olot (absolut A)

Parcials: 3-1, 0-3, 4-5 i 4-4 Resultat final: 11-13

Pel Club Natació Olot van jugar: Pol Reyes, Marc Duran, Arnau Casadevall (1), Adrià Molina (2), Marc Coma (2), Sergi Colomer (2), Daniel Puerto, Fran Luque, Nil Franch (1), Arnau Abel (2), Marc Alabau (3),David Roura i Ferran Planella.

 

16 de novembre de 2021