Derrota de l'Absolut A davant del campió de la Lliga ja pensant amb la fase d’ascens - Club Natació Olot

Waterpolo

Derrota de l'Absolut A davant del campió de la Lliga ja pensant amb la fase d’ascens

L'equip olotí dirigit per Jan Ibern visitava el líder de la categoria, el CN Sabadell B, entrenat per un exjugador del club Ferran Plana. El partit no tenia més transcendència que els dos punts, ja que els de la Garrotxa que no s'hi jugaven res. Però era tot el contrari per l'equip sabadellenc, que necessitava guanyar per quedar campió de la lliga, i així va ser. Els locals van imposar el seu ritme des del primer minut: un equip jove, però molt entrenat i que va saber aprofitar la seva superioritat física marxant al contraatac i amb un joc molt dinàmic que va fer mal als olotins.

A partir de la tercera, així i tot, els garrotxins van reaccionar i van millorar el seu joc, sobretot la part defensiva, també a causa que els locals van baixar la intensitat. Tot i això, el CN Olot no va disputar un bon partit, tot i que tampoc es pot dir res a l'equip, que van perdre davant del flamant campió de la lliga de Primera Divisió Catalana. Ara ja toca pensar en el que s'acosta, una fase d'ascens a Segona Divisió Nacional, que és el premi a la gran temporada que han fet. L'equip sap que caldrà donar la millor versió de cadascú per tal de poder pujar de categoria!

 

CN Sabadell B vs. CN Olot (absolut A)
Parcials: 4-1, 6-1, 2-2 i 3-2. Resultat final: 15-6.


Pel Club Natació Olot van jugar: Simon Fusté, Marc Duran, Arnau Casadevall, David Roura (2), Marc Coma (2), Joel Gonzàlez, Daniel Puerto, Nil Franch, Marc Alabau (1), Fran Luque, Àlex Lòpez (1) i Ferran Planella.25 d'abril de 2022