Dura derrota del CN Olot a casa davant de l’UAB - Club Natació Olot

Waterpolo

Dura derrota del CN Olot a casa davant de l’UAB

Derrota de les que fa mal de l’equip absolut de waterpolo per dos gols de diferència davant la Universitat Autònoma de Barcelona en un matx on els olotins van arribar anar 4 gols per sobre al marcador i que no van poder tancar.

El primer temps va ser molt igualat on olotins i cerdanyolencs van saber jugar les seves cartes per començar el partit. Va ser en el segon quart on els de la Garrotxa van posar un punt més d'intensitat i ritme al partit i van aconseguir anotar 6 gols en tan sols 8 minuts de joc, amb un resultat de 8-5 a favor dels olotins. La tercera part va seguir amb un alt ritme de joc que afavoria els locals, inclús van arribar a ampliar l'avantatge al marcador col·locant l'11-7 quan faltaven 3 minuts per acabar el període, però a partir d'aquí tot va canviar i el CN Olot va començar a accelerar-se i a prendre males decisions. Això va donar esperança al conjunt de Cerdanyola del Vllès, que veien com a poc a poc s'anaven acostant al marcador i va acabar passant per davant als olotins en el re.

Els Olotins segueixen quarts a la classificació, amb un partit encara per jugar, que serà aquest divendres contra el CN Figueres. Un derbi interessant que si els olotins poder guanyar, es col·locarien tercers a la classificació.

Parcials del partit: 2-2 / 6-3 / 3-5 / 2-5    Resultat final: 13-15

Pel Club Natació Olot van jugar: A. Casadevall, F. Luque,  J. Ventolà, D. Puerto,  M. Alabau (1), D. Roura (1), M. Duran (2), A. Abel (3),  A. Molina (1), F. Planella, J. Rubio (2), M. Coma (3), P. Reyes.