Victòria contundent del CN Olot absolut en el derbi gironí contra el GEiEG - Club Natació Olot

Waterpolo

Victòria contundent del CN Olot absolut en el derbi gironí contra el GEiEG

Gran victòria la que va aconseguir l’equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot davant el GEiEG en el derbi gironí jugat aquest passat dissabte 22 de febrer. Els olotins, que jugaven a casa, van manar tota l’estona en el marcador fent valdre la seva superioritat dins l’aigua.

Defensivament l’equip de Jan Ibern va estar molt encertat, donant molt poques opcions clares al rival, i sobretot, minimitzant els seus punts forts. Els jugadors van recuperar sensacions en l’aspecte defensiu que feia temps que no tenien i van mostrar una gran seguretat i concentració. Pel que fa l’aspecte ofensiu l’equip no va tenir problemes, és el conjunt més golejador de la lliga i es nota. Saben que tenen molts recursos, i la majoria de vegades els saben aprofitar. Dissabte que bé l’equip necessitarà el màxim suport possible amb la visita del líder de la classificació, el Club Natació Poble Nou B. Esperem que l’afició vingui a donar suport i a gaudir d’un gran partit de waterpolo a Olot.

 

Parcials del partit: 2-1 / 4-2 / 3-1 / 3-1 Resultat final: 12-5

Pel Club Natació Olot van jugar: A. Casadevall (3), F. Luque, J. Ventolà, M. Alabau, M. Duran, D. Puerto, D. Roura, A. Abel (3),  A. Molina (3), F. Planella, M. Coma (3),   P. Reyes