El CN Olot cada vegada més a prop d’aconseguir assegurar la 2a posició de la primera divisió catalana - Club Natació Olot

Waterpolo

S'esperava una trobada de màxima intensitat entre el primer equip absolut del CN Olot i el seu perseguidor, l'Associació Esportiva Santa Eulàlia, i així va ser: duel de molta qualitat entre dos equips que lluiten per la segona plaça, però que amb aquesta victòria del conjunt olotí els deixa en molt bona posició per aconseguir-la. El partit va començar molt bé pels interessos del conjunt dirigit per Jan Ibern, que van realitzar un parcial defensiu molt bo. Però, tot i això, van veure com al segon quart l'equip visitant va saber canviar per complet la dinàmica defensiva anotant un total de 6 gols al conjunt olotí, que es va veure superat amb un resultat al descans de 6-7.

Els de la Garrotxa van sortir molt millor durant el tercer període, arribant a remuntar el partit i jugant de manera molt fluida pel que respecta la faceta ofensiva. Van saber trobar-se amb facilitat amb el joc interior i aconseguint marcar gols i fer exclusions a l'equip rival. Així doncs, s'arribava amb un resultat de 12 a 10 a falta dels últims 8 minuts de partit. Els olotins van aconseguir arribar a guanyar 13 a 10 quan faltaven 3 minuts per acabar el partit, però l'equip barceloní va fer un esforç final per intentar igualar el partit que finalment a l'última jugada del matx no va poder aconseguir, gràcies a una gran intervenció del porter olotí Simón Fusté. Finalment, els de la Garrotxa estan a una victòria d'assegurar la segona posició quan falten dues jornades per acabar la lliga regular!

A més, volem donar les gràcies de tot cor a en Simón Fusté, porter del CN Olot durant molts anys i que es va retirar aquest passat cap de setmana. Tens tot el nostre reconeixement per tota una vida dedicada al waterpolo, jugant competicions catalanes, estatals, així com altres lligues internacionals, i format part d'equips com el CN Rubí i el CN Montjuïc, entre d'altres. Moltes gràcies per defensar els colors del Club i per lluir-los amb orgull i il·lusió arreu a on has jugat.

Parcials: 3-1, 3-6, 5-3 i 2-2. Resultat final: 13-12

Pel Club Natació Olot van jugar: Simón Fusté, Marc Duran (1), Arnau Casadevall (5), Adrià Molina, Fran Luque, Joan Ventolà (1), Marc Alabau (2), David Roura, Nil Franch, Gerard Reixach (2), Arnau Abel, Joel González i Ferran Planella.