El CN Olot absolut aconsegueix tombar al líder de la classificació amb un gran partit - Club Natació Olot

Waterpolo

El CN Olot absolut aconsegueix tombar al líder de la classificació amb un gran partit

Espectacular partit el que es va poder viure dissabte passat a les instal·lacions del Club Natació Olot. Partit de gran intensitat entre l'equip olotí i el líder de la classificació, el CN Poble Nou B que va acabar amb un resultat molt diferent del partit de la primera ronda, amb derrota pels olotins per 15-5.

El CN Olot va sortir amb moltes ganes per poder emportar-se els punts i el partit. Durant els dos primers períodes es notava que hi havia molt en joc i els olotins van manar dins de l'aigua, exhibint un gran joc col·lectiu tant en defensa com en atac. El CN Poble Nou B només podia fer gols en superioritat numèrica, mentre que els de la garrotxa anotaven i creaven oportunitats de tota classe, aconseguint un resultat de 6-3 a favor a la meitat del partit.

La tercera i quarta part van ser diferents en comparació amb les dues primeres, ja que la intensitat hi seguia present, però el cansament també es començava a notar. Les ganes de l'equip visitant per remuntar eren evidents, però els garrotxins van saber controlar les envestides dels barcelonins, que mai van arribar a empatar el partit, però si acostar-se a un sol gol de diferència quan només faltava 1 minut per acabar. Tot i això, els de Jan Ibern van controlar el partit i van marcar un gol més que els va permetre aconseguir una victòria merescuda que dóna molta confiança per acabar aquest tram final de lliga.

 

Parcials del partit: 3-2 / 3-1 / 3-4 / 4-4    Resultat final: 13-11

Pel Club Natació Olot van jugar: A. Casadevall (5), F. Luque,  J. Ventolà, M. Alabau (2), D. Roura, A. Abel (4),  A. Molina, M. Coma (1),  M. Duran (1),  A. Lopez, D. Puerto,  P. Reyes.