Victòria a casa del CN Olot B en el derbi gironí contra el CW Anglès - Club Natació Olot

Waterpolo

Victòria a casa del CN Olot B en el derbi gironí contra el CW Anglès

Segon derbi de la temporada contra el CW Anglès, aquest cop a les instal·lacions del Club Natació Olot. El partit va ser molt igualat i va acabar amb victòria olotina per un gol de diferència. Els de la Garrotxa van començar amb les idees molt clares i de seguida van obtenir una diferència de gols en el marcador que ja va ser impossible de recuperar pels d'Anglès. Amb un parcial de 6-1 el partit va quedar encarrilat i llavors els altres quarts ja no van tenir massa història.

Destacar l'efectivitat en atac però encara més important la seguretat en defensa, que va estar acompanyada d'una molt bona actuació dels porters, aturant els 3 penals que els van assenyalar. Els gols es van repartir entre molts jugadors i hauria de servir per donar confiança als jugadors, per poder millorar els resultats partit rere partit.

 

Parcials: 6-1 / 4-1 / 3-2 / 5-0 Resultat final: 18-4

Van jugar i anotar pel CN Olot B (absolut): F. Planella (p), M. Reyes (3), J. González (2), A. Casadevall (3), M. Pujolar, M. Coma (2), A. Hinojosa (1), J. Coma, M. Boix (3), I. Ghica, A. Murillo (4), G. Currius (p)