El CN Olot B perd a casa contra un CN Tàrraco en forma i golejador - Club Natació Olot

Waterpolo

El CN Olot B perd a casa contra un CN Tàrraco en forma i golejador

El CN Olot B disputava aquesta passada jornada un partit on a priori, vistos els resultats aconseguits a la lliga, hauria d’haver pogut guanyar o competir amb intensitat fins al final. El CN Tàrraco estava un punt per sobre els olotins a la classificació, i es podia creure que es veuria un partit igualat. El CN Tàrraco, és un equip molt diferent, depenent dels jugadors que van als partits i pel que vam veure, a Olot van venir tots els efectius disponibles. Jugadors amb experiència, alguns dels quals havien jugat en categories superiors anys anteriors. Aquesta és la gran diferència amb el CN Olot B, ja que és un equip jove i sense tanta experiència en aquests tipus de partits.

El partit va començar malament pels interessos olotins, ja que el primer quart va finalitzar 1-4 a favor dels tarragonins. Resultat massa ampli pel que es va veure a l'aigua, ja que els visitants no van haver de fer grans gols per obtenir aquesta diferència. En el segon quart, els visitants van continuar anotant fins al 2-7, aprofitant la poca eficiència de cara a gol dels olotins. La segona meitat del partit va ser una mica més igualada amb un resultat de 5-7 favorable als visitants que deixava el marcador final en un 7-15. Un resultat amb massa gols encaixats per un equip hauria de millorar la seva defensa si vol optar a guanyar els partits.

Parcials: 1-4 / 1-3 / 2-3 / 3-5    Resultat final: 7-15

Van jugar i anotar pel C.N.Olot B: F. Planella, M. Reyes, M. Tarrús, M. Boix, M. Pujolar (1), M. Alabau (2), A. Hinojosa, J. Coma, J. González (2), I. Ghica, A. Murillo (1), È. Soaz (1), G. Currius