Segona ensopegada seguida a la lliga catalana del primer equip de waterpolo - Club Natació Olot

Waterpolo

Segona ensopegada seguida a la lliga catalana del primer equip de waterpolo

L'equip olotí es va desplaçar dissabte fora de casa a la piscina del CN Caldes, un desplaçament molt complicat a casa del quart classificat a la lliga catalana. A més a més, l'equip entrenat per Jan Ibern hi anava amb moltes baixes, cosa que feia preveure que no seria un partit gens fàcil, tal com així va resultar ser.

Els de la Garrotxa van sortir adormits i van posar certes facilitats a un equip que sap molt bé com jugar a casa i això va fer que el CN Olot sempre estigués a remolc. Durant el segon temps semblava que l'equip reaccionava amb un parcial molt més ajustat, però simplement ho va semblar. Ja que al tercer quart, els locals van posar fil a l'agulla i van encarrilar el partit realitzant un parcial de 7-3 als olotins, que no van estar gens fins en defensa concedint gols que habitualment no solen patir.

A l'últim període, però, els de la Garrotxa van deixar el rival a 0 fent la millor de les parts, tot i que no va servir pràcticament de res. Després de perdre virtualment l'objectiu de disputar la fase d'ascens, sembla que se li farà llarg el que queda la temporada. Però cal estar més units que mai i acabar-la de la millor manera possible, intentant acabar la lliga regular en segona posició! El pròxim partit serà el dissabte a casa contra l'AE Santa Eulàlia a les 19.30, disputant un duel entre el segon i tercer classificats.

Parcials: 4-1, 3-2, 7-3 i 0-1 Resultat final: 14-7

Pel Club Natació Olot van jugar: Simón Fusté, Marc Duran, Arnau Casadevall (3), Adrià Molina, Fran Luque (1), Joan Ventolà, Marc Alabau (2), David Roura, Martí Boix (1), Joel González i Ferran Planella.

Per altra banda, aquest cap de setmana també van disputar partits les altres categories del CN Olot. El combinat cadet va aconseguir un gran empat a casa del CN Igualada per 9-9; el combinat infantil va perdre el seu partit disputat aquí a Olot davant del GEIEG per 10-15, i el combinat aleví van guanyar el seu duel davant del combinat del CW Figueres/CW Anglès per 14-7. Enhorabona a tots!

 

20 de febrer de 2023