Primer partit de la temporada amb derrota del Club Natació Olot B - Club Natació Olot

Waterpolo

Primer partit de la temporada amb derrota del Club Natació Olot B

Primer partit de la temporada i primer partit d'un equip recentment creat, el Club Natació Olot B. L'equip juga a la lliga de 3a divisió Catalana i en el debut va topar amb un altre equip nou, també creat aquest any, l'AE Santa Eulàlia. Un equip format a base de jugadors molt joves, la majoria juvenils, adquirits d'equips de nivell de Barcelona. Jugadors forts, ràpids, amb natació i amb un bon domini de la pilota. Tot això, sumat que els olotins porten poc rodatge i pocs entrenaments jugant junts, va decantar la balança cap als barcelonins amb un marcador ampli.

El partit va començar amb un primer parcial de 2-9 on molts gols van ser de contraatac després de pèrdues de pilota evitables dels locals. Això, sumat amb l’encert dels visitants amb el llançament exterior va propiciar aquest parcial. A partir del segon quart, els locals es van posar les piles i el partit, a partir de llavors, va estar una mica més igualat. Tot i això, el rival va rodar molt la banqueta i va baixar un punt el peu de l’accelerador.

El partit va acabar amb un resultat final de 10-22. Però també cal destacar les coses positives que hi va haver i treballar en els errors per tal que de mica en mica, l'equip vagi millorant.

 

Parcials del partit: 2-9 / 2-4 / 2-4 / 4-5    Resultat final: 10-22

Pel Club Natació Olot B van jugar: F. Planella, M. Reyes (2), M. Tarrús, A. Casadevall (3), M. Pujolar, M. Alabau (3), A. Hinojosa, J. Coma, J. Rubio (1), J. González (1), A. Murillo, È. Soaz, G. Currius