El waterpolo juvenil no és capaç de superar a casa al CW Sant Adrià - Club Natació Olot

Waterpolo

El waterpolo juvenil no és capaç de superar a casa al CW Sant Adrià

Diumenge tornava a jugar l’equip juvenil, en aquest cas, a casa contra el CW Sant Adrià amb derrota. L’equip juvenil va tornar a caure per 5 gols a 10, un resultat molt enganyós pel partit que es va veure.

Els olotins dominaven el partit i el marcador, el qual era de 5-4 quan faltaven 1 minut i 35 segons per acabar la tercera part i disputar l'últim període on a priori es decidiria el matx. Però aquest minut i mig va ser fatídic, els de la Garrotxa van badar i van concedir 3 gols (5-7) en tan sols aquest temps, cosa que va enfonsar anímicament i psicològicament els olotins que van veure com l'últim període només va servir perquè els barcelonins ampliessin la diferència al marcador.

Cal quedar-se amb el costat positiu i aprendre dels errors, pràcticament 3 períodes molt bons i d’alt nivell defensiu que es van veure trencats per una desconnexió que es podia evitar.

Parcials: 1-2 / 3-1 / 1-4 / 0-3    Resultat final: 5-10

Van jugar i anotar pel Club Natació Olot : F. Planella (p), B. Subies, J. González, M. Alabau (1), A. Bahí (1), P. Masegur, N. Franch (1), B. Vila(1), J.D.Tilaguy , S. Franch (1), X. Rebollo, G. Currius (p).