Derrota de l'equip juvenil de waterpolo contra el CN L'Hospitalet - Club Natació Olot

Waterpolo

Derrota de l'equip juvenil de waterpolo contra el CN L'Hospitalet

Els juvenils del CN Olot es van desplaçar a la piscina del CN L’Hospitalet, rival que ocupa les posicions capdavanteres del grup. A priori era un partit difícil però els de la Garrotxa van fer un molt bon partit i van posar les coses molt difícils als locals. Els olotins anaven amb una plantilla curta i això en partits on la intensitat és alta passa factura.

El primer quart va ser molt disputat i tant a una banda com a l'altre els atacs superaven les defenses i es va acabar amb un 4-3 en el marcador a favor dels de casa. El segon període va seguir la mateixa tònica. Un 4-4 va fer que s'arribés al descans amb els locals guanyant de només un gol, 8-7. El partit estava obert i disputat però l'Hospitalet de mica en mica va anar ampliant la diferència. Es va posar a dos gols en el tercer quart, però els olotins no es donaven per vençuts. L'últim quart va ser on els de casa van sentenciar el partit, aprofitant que els olotins van errar algunes jugades. D’aquesta manera, el CN Olot juvenil va haver de tornar a casa sense haver aconseguit batre als del Barcelonès.

Tot i tenir pocs canvis, van deixar-ho tot a l’aigua i van disputar l’encontre a un equip que lluita a la part alta de la classificació.

Parcials: 4-3 / 4-4 / 2-1 / 3-1    Resultat final: 13-9

Van jugar i anotar pel C.N.Olot : F. Planella (p), B. Subies (1), J. González (2), M. Alabau (2), A. Bahí (2), P. Masegur, N. Franch (2), B. Vila, J.D.Tilaguy , G. Currius (p).