La lliga és cada cop més a prop amb un CN Olot juvenil de waterpolo que segueix invicte en la segona fase - Club Natació Olot

Waterpolo

La lliga és cada cop més a prop amb un CN Olot juvenil de waterpolo que segueix invicte en la segona fase

L’equip juvenil de waterpolo del Club Natació Olot segueix intractable aquesta segona fase de la lliga, on ha aconseguit guanyar tots els partits disputats fins ara. Aquest cap de setmana va tornar a emportar-se la victòria contra el BIPWA CN Sant Feliu B,  en un partit ajornat.

Els olotins van sortir molt concentrats al partit i van demostrar la seva superioritat dins l’aigua realitzant un parcial de 4-1 que posava terra de per mig. Els de la garrotxa van estar molt còmodes durant tot el partit en l’aspecte defensiu, molt concentrats i saben què havien de fer en tot moment per disminuir les armes dels visitants. Victòria contundent que fa que els olotins continuïn primers a dos punts del seu perseguidor, quan només falten 4 jornades per acabar la lliga.

 

Parcials del partit: 4-1 / 1-1 / 4-2 / 3-2 Resultat final: 12-6

Pel Club Natació Olot van jugar: F. Planella, B. Subies (1), J. Gonzàlez (2), M. Alabau (3), N. Franch (3), B. Vila, J. Tilaguy (1), P. Masegur, G. Currius (2).