Derrota del CN Olot a casa del del líder de la classificació - Club Natació Olot

Waterpolo

Derrota del CN Olot a casa del del líder de la classificació

L'equip absolut del Club Natació Olot visitava el passat dissabte, 8 de febrer, la piscina del líder, el CN Montjuïc B, en un partit molt complicat. No només per les dimensions de la piscina (més gran que les habituals de 25 m), sinó per la dinàmica que l'equip estava endinsat. Els olotins, els quals han estat els únics en aconseguir guanyar a l'actual líder aquesta temporada, volien aconseguir una victòria fora de casa, però no va poder ser.

El CN Olot va començar molt bé, realitzant un parcial de 0-3 en tant sols 5 minuts de partit i exhibint un gran joc ofensiu i defensiu. Però com passa últimament, l'equip es desconnecta i es deixa remuntar molt fàcilment, fet que va provocar que els locals empatessin el primer quart. Els següents dos períodes van ser molt similars, els dos equips sabien que seria un partit de molta exigència i les defenses estaven per davant dels atacs, arribant així amb empatat a 5 a falta d'un últim quart que es preveia intens i emocionant. Els de la garrotxa van arribar justos de força al període decisiu, això es va poder veure quan atacaven, ja que els hi costava molt més trobar espais i solucions per generar ocasions clares de gol. Per altra banda, dues exclusions i dos homes de més molt ben jugats pels locals van sentenciar el partit quan faltava un minut i mig per acabar el matx.

Tot i la derrota, l’equip va fer un gran esforç posant en dificultats al líder a la seva piscina, i per moments jugant molt bé. La derrota és dolorosa, ja que l’equip tenia la capacitat per tirar el partit endavant. L’equip descansarà el següent cap de setmana i tocarà tornar a agafar energies per afrontar següent partit, el derbi contra el GEIEG.

Parcials del partit: 3-3 / 1-1 / 1-1 / 2-0    Resultat final: 7-5

Pel CN Olot van jugar: F. Planella, A. Molina,  J. Rubio,  A. Casadevall (2), N. Rodeja, F. Luque, J. Ventolà, M. Alabau, D. Roura, M. Coma (2), A. Lopez, A. Abel (1), P. Reyes