Primera derrota de la temporada contra un rival directe com el CN Manresa - Club Natació Olot

Waterpolo

Primera derrota de la temporada contra un rival directe com el CN Manresa

Dura derrota la que va viure el primer equip de waterpolo aquest dissabte a casa del CN Manresa, un dels rivals directes dels olotins per ocupar la primera plaça de la classificació. Els de la Garrotxa van entrar molt bé al partit, realitzant un primer parcial molt bo, aprofitant les diferents armes ofensives de l'equip i a darrere essent durs i realitzant poques errades. Però de mica en mica el partit es va anar decantant al que volia l'equip rival, un joc molt dinàmic amb un ritme molt alt que els olotins els hi va costar aguantar.

Els de Jan Ibern van patir molt en defensa durant el segon i tercer període, en què els manresans van saber fer molts contraatacs que els olotins no podien frenar, i mai es va saber calmar el joc i jugar llarg durant els 30 segons de possessió. Tot i això, l'equip resistia amb orgull i va arribar a l'últim període amb possibilitats de tot.


Els garrotxins van buscar la victòria els darrers 8 minuts de joc arribant a empatar el partit a 11 gols quan faltaven 50 segons pel final. Però inclús aquesta ambició per guanyar un partit, van rebre el 12-11 definitiu. Tot i la derrota, cal estar contents amb l'actitud de l'equip, un equip que és ambiciós i sempre vol la victòria!


Parcials: 2-4, 4-1, 4-3 i 2-3. Resultat final: 12-11

Pel Club Natació Olot van jugar: Simón Fusté, Sergi Colomer (4), Marc Duran (1), Arnau Casadevall (1), Adrià Molina, Nil Franch, Fran Luque, Gerard Reixach, Arnau Abel, Marc Alabau (3), Marc Coma (1) i David Roura (1)

 

7 de novembre de 2022