Victòria del CN Olot de waterpolo per continuar al capdamunt de la classificació - Club Natació Olot

Waterpolo

Victòria del CN Olot de waterpolo per continuar al capdamunt de la classificació

Aquest passat cap de setmana l’equip absolut de waterpolo del CN Olot tenia un partit molt important per continuar  seguint en la lluita per les posicions capdavanteres. Després de la dura derrota davant el líder, els olotins s’enfrontaven al CN Igualada, encarant un partit gens fàcil pels de la Garrotxa. Els dos primers períodes van estar molt igualats, els d’Olot portaven el ritme del partit, a vegades un ritme massa accelerat que feia prendre decisions precipitades, sobretot en atac, això va fer que els olotins no poguessin marxar al marcador.

Tot va canviar al tercer quart, quan el millor jugador de l'equip rival va ser expulsat definitivament, i els de la Garrotxa van passar a controlar el partit. Així van aconseguir ampliar el marcador fins a aconseguir la victòria per una diferència de quatre gols. Una victòria que situa al CN Olot en segona posició a la classificació, empatat amb el CE Picornell i el CN Montjuïc B, tots ells a dos punts del líder, el CN Poble Nou B.

 

Parcials del partit: 3-4 / 2-2 / 1-2 / 0-2    Resultat final: 6-10

Pel Club Natació Olot van jugar: G. Martin, J. Rubio, M. Duran (2), A. Casadevall (2), N. Rodeja (1), A. Abel (4), J. González, J. Ventolà, D. Puerto,  M. Alabau (1), D. Roura, P. Reyes.