Primera victòria del CN Olot absolut de waterpolo aquest 2020 - Club Natació Olot

Waterpolo

Primera victòria del CN Olot absolut de waterpolo aquest 2020

Primera victòria de l'equip absolut en aquest 2020 davant el CN Badia B. Partit molt sòlid dels olotins que el van encarrilar ràpidament després de fer una bona primera part, on ja van aconseguir una distància considerable al marcador.


Ofensivament els olotins no van tenir problemes, fent molt de mal a l'equip contrari tant des de la posició interior de boia, sobretot a l'inici del partit, com en llançaments exteriors. I pel que fa a la part defensiva, els de la garrotxa van estar molt concentrats pràcticament tot el partit, sense concedir gaires opcions al rival.

Molt bon resultat per agafar confiança de cara al següent partit, un clàssic d'aquesta lliga, dissabte a les 18:30 h contra la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest serà un matx de màxima exigència pels olotins si volen continuar lluitant per les posicions més altes de la lliga. Des de la secció de waterpolo es vol animar a tothom a assistir en un partit com aquest i a donar suport a l'equip.

 

Parcials del partit: 1-6 / 2-1 / 1-3 / 1-4    Resultat final: 5-14

Pel Club Natació Olot van jugar: A. Casadevall (4), N. Rodeja, F. Luque,  J. Ventolà, D. Puerto,  M. Alabau, D. Roura, M. Duran, A. Abel (8),  A. Molina (2), P. Reyes.