Contundent derrota del Club Natació Olot de waterpolo absolut davant del CN Poble Nou B - Club Natació Olot

Natació

Contundent derrota del Club Natació Olot de waterpolo absolut davant del CN Poble Nou B

Segona derrota de la temporada per l'equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot, que va caure davant el líder de la categoria, el CN Poble Nou B, després de realitzar partit que no passarà a ser recordat dels millors.

Els de La Garrotxa no van reaccionar en els dos primers períodes, així es podria resumir els dos primers quarts dels garrotxins que van estar molt malament tant en la part ofensiva com la defensiva, encaixant fins a 9 gols en tan sols dos quarts i només anotant 1 gol. El pitjor no va ser el resultat, sinó la poca competitivitat que va mostrar l'equip olotí, encara que tenien baixes importants. Però els d'Olot estaven totalment desconnectats, mentre que el rival els hi va passar per sobre sense miraments. Els últims dos períodes ja van ser diferents, els locals van afluixar i els olotins poder reaccionar una mica per mostrar una cara totalment diferent, sobretot en defensa. Ja es sabia que seria un partit molt complicat per totes les condicions que es donaven, però la derrota va ser contundent.

Després d'aquesta derrota, l'equip ja està concentrat en un altre repte com serà el matx d'aquest cap de setmana contra Club Natació Igualada.

 

Parcials del partit: 6-1 / 3-0 / 2-2 / 4-2 Resultat final: 15-5 Parcials del partit: 6-1 / 3-0 / 2-2 / 4-2 Resultat final: 15-5

Pel Club Natació Olot van jugar: G. Martin, J. Rubio (1), A. Casadevall (2), N. Rodeja (2), F. Luque, J. González, J. Ventolà, D. Puerto,  M. Alabau, D. Roura, P. Reyes.