El Club Natació Olot no aconsegueix superar el CE Picornell a fora de casa - Club Natació Olot

Waterpolo

El Club Natació Olot no aconsegueix superar el CE Picornell a fora de casa

Dura derrota de l'equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot per un gol de marge davant d'un dels rivals que lluitarà per estar a les posicions capdavanteres, el Club Esportiu Picornell. Els olotins van començar molt tendres defensivament i molt efectius ofensivament les dues primeres parts del partit. Sempre per davant al marcador, però mai agafant un avantatge suficient per arribar a assegurar el partit. Això va provocar que a la meitat del matx el resultat fos de 6-8 a favor dels garrotxins, que no ho feien gens malament, però que van cometre errors defensius que en els altres moments no havien fet comès.

Els d'Olot van fer molt de mal des de la posició de boia, anotant 3 gols i provocant 4 penals en tan sols dues parts, cosa que va fer canviar els plans dels barcelonins que van passar de fer pressió a fer zona. La tercera part però, va ser completament diferent, els olotins es van encallar amb atac i no els i va sortir res, mentre que els locals seguien aprofitant els errors que cometien els de la garrotxa per marxar al marcador i col·locar el 9-7 quan faltaven 8 minuts per acabar el partit.

Durant l'últim període els olotins ho van seguir intentant, però no hi va haver maneres, van topar contra una bona defensa que no els va deixar remuntar, fins i tot quan faltaven 15 segons van tenir un xut exterior per empatar el partit que no va acabar entrant. Així doncs, primera derrota de la temporada, la qual es va decidir per petits detalls. Bona actitud i intensitat, però s'ha de ser conscient que vindran molts més partits ajustats i difícils.

 

Parcials del partit: 3-4 / 3-4 / 3-0 / 1-1. Resultat final: 10-9

Pel Club Natació Olot van jugar: Pol Reyes, Adrià Molina, Joel Gonzàlez, Marc Alabau (2), Joan Ventolà, Arnau Abel (3), Arnau Casadevall (3), Fran Luque, Daniel Puerto, David Roura, Jordi Rubio, Gilbert Martin i Marc Duran (1)